fredag 29. januar 2010

Dette gjør jeg denne helgen...

Hele helga og halve neste uke går med til øving før konserten vi har 5. og 6. februar. Vi fyller 130 år i år og feirer med en skikkelig 80-tallsforestilling sammen med kor, band og knallgode solister.


Sååå.... det blir lite interørfokus de nærmeste dagene.

God helg, alle sammen!
:)

lørdag 23. januar 2010

Har du et smykkestativ?


Fikk lyst til å vise frem mitt smykkestativ. Kjøpte dette for noen år siden fordi jeg syns det var litt kult i tillegg til veldig praktisk. Sjekk den søte veska som fulgte med hvor jeg kan ha ørepynten og ringene i.


 


På denne kan jeg ha fremme de smykkene jeg bruker til daglig, men resten fremdeles kan få ligge i smykkeskrinet.

Hvordan oppbevarer du dine smykker?


fredag 22. januar 2010

Gjestedoet - før og etter


Jeg la inn noen småglimt fra det minste badet vårt i går (kan vel kalle det gjestedoen), men viste ingen før og etter bilder. I dag fant jeg noen bilder av gjestedoet jeg hadde tatt før og etter maling som faktisk er ok å vise frem, selv om der er litt smårot.

På bildet ser det gult ut, men det er lys-lys grå som er brukt. Den turkise fargen som var opprinnelig, var også mye skarpere enn det som kommer frem av bildet.

Rommet ble mer delikat og rolig med litt oppfrisking, syns jeg.

torsdag 21. januar 2010

Små glimt fra vårt minste bad


Velger her å vise litt fra det lille badet vårt. Jeg har ikke gjort badet så veldig "bloggverdig", så det ble med noen små glimt. Dette er altså ikke hovedbadet vårt, men det lille hvor vi har kun toalett og vask.
Da jeg kjøpte leiligheten, var veggene malte i en alt for skarp turkis etter min smak. Det ble for mye på et såpass lite rom så her måtte det gjøres noe...

Veggene var flislagte halvveis opp på veggen, så jeg tok utgangspunkt i det lille som var av grått i dem da jeg valgte farge. Det er veldig vanskelig å få frem på bildene, men veggene er faktisk lyse-lyse grå, - nesten hvite.

På veggen ovenfor toalettet har jeg hengt opp ei enkel, sort hylle hvor jeg har plassert hverdagssmykkene mine, sminken min og litt annet dill.

Kanskje jeg en gang får hovedbadet "bloggverdig" og kan legge ut bilder derfra også.

Ha en flott kveld, alle sammen!

onsdag 20. januar 2010

Se hva jeg fikk i dag :)


"Alle oss 4" har gitt meg en veldig koselig award! Min første award, - til og med!
Med denne awarden følger det en utfordring: å skrive 7 ting om seg selv samt sende den videre til 7 andre.

Jeg skal nok greie å finne på noe å skrive om meg selv. :) Men, å sende den videre til så mange, blir verre. Er så fersk her at jeg ikke har så mange på listen min enda (he-he).

Okei, - her er litt om meg:
1. Er alenemamma til en hærlig gutt på straks 7 år ♥
2. Er ganske så sta ☺
3. Har et motto som jeg syns alle burde tenke over: "if you see one without a smile, - give him one of yours" ☺
4. Eier min egen leilighet (i borettslag) ☺
5. Sitter litt for mye foran data'n ☺Men, tar gjerne frem ei god bok og koser meg med.
6. Er egentlig veldig sosial av meg og trives sammen med hyggelige folk
7. Er ei skikkelig kaffekjerring! Mååååå ha (he-he)
8. Fyrer lys og lykter overalt i hjemmet nesten hver kveld. Såå koselig. ☺
9. Har jegerprøven og førerkort til stor motorsykkel (mangler sykkel) ☺
10. Er velsigna en kjempegrei familie og hærlige venner!


Sånn, - det var litt om meg.

Jeg vil så gjerne gi awarden videre til disse flotte bloggene:

Ønsker dere alle en flott kveld videre!
søndag 17. januar 2010

"Hallo byen"


Hei folkens!

Lite blogging fra meg i helgen... Har prioritert kvalitetstid sammen med sønnen min.


Jeg ville bare nevne denne boka som gutten lånte seg på biblioteket her om dagen: "Hallo byen". Akkurat passe mengde med tekst sammen med veldig morsomme tegninger fra et bybilde. Denne boken kan førsteklassingen min faktisk lese helt på egen hånd om han vil. :)
Vi har lest den sammen flere ganger siden den kom i hus.PS Sjekk den søte hunden da. Den hadde jeg da jeg var lita jente og nå har poden
overtatt den (som en av hans favoritter).


Ha en flott kveld, alle sammen!

tirsdag 12. januar 2010

NIB - Norske InteriørBlogger


I dag kan jeg med stor glede fortelle at jeg har fått bli medlem av Norske Interiørblogger (NIB).
Jeg er ofte innom hos NIB og besøker blogger for å få tips og gode idéer og er takknemlig for at jeg nå er en av dem. Håper bare jeg greier å "matche opp" mot alle de flotte bloggene der... :)


mandag 11. januar 2010

En liten utfording hos MALIVASVERDEN


Malivasverden har lagen en utfordring:
"Hva slags kaffe/teboks har du? Tar du utfordringen?"

Jeg syns den utfordringen hørtes litt gøy ut, og legger derfor ut bilde av mine kaffe- og tebokser. De er ikke særlig spennende; bare helt enkle sorte med gjennomsiktig lokk.


Har du lyst å være med på utfordringen kan du trykke her.

lørdag 9. januar 2010

Har vært på salg ☺


Jeg fant meg noen nydelige skatter på salg i dag!Hjertene har jeg gått og sett på siden før jul og ettersom de fremdeles hang der, så var det helt sikkert kun fordi jeg skulle ha dem med meg hjem. De små, søte krukkene fant jeg på samme butikken og falt fullstendig for dem.

Alt var til halv pris, for det er vistnok egentlig julepynt... Og ettersom jeg hadde gavekort på den aktuelle butikken, ble det en veldig billig affære for min del. Har til og med penger igjen på gavekortet...


fredag 8. januar 2010

♥ Med beina på bordet...

...kaffekoppen klar og lesestoff i fanget

.............da kooooooser jeg meg.
I kveld har jeg en helt-alene-og-kan-gjøre-hva-jeg-vil-kveld ♥
Gogutten min har pappahelg. Jeg vet at han har det kjempebra når han er der, så derfor kan jeg lene meg tilbake og bare slappe av.God helg alle sammen!

onsdag 6. januar 2010
Nytt år og nye muligheter


Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, for det er bare å lure meg selv. Jeg velger heller å fokusere videre på å tenke positivt og se det gode i stedenfor det mindre gode. Selvsagt er der dager da stress og mas gjør det litt verre å holde humøret oppe... Men, ved å ta en liten pause, så oppdager man kanskje at alt likevel ikke er så ille.

Julen er nå borte fra leiligheten og vi går mot lysere tider. Bare det å ha fått sett sola nå på nyåret gjør noe godt med en forfrossen nordlending. Jeg kjenner at jeg smiler mer.

Har tatt bilde av noen småglimt hjemme hos oss. Har ikke akkurat en "bloggverdig" leilighet for øyelblikket, så det blir bare litt her og der. Sjekk den fine sola i kjøkkenvinduet som sønnen min har lagd til meg da. ♥ Den må selvfølgelig få hedersplassen i kjøkkenvinduet.

Lagde meg et lite tøyhjerte før jul som passer like godt å ha fremme nå selv om julen er over. Så det får henge i kjøkkenvinduet, det også.Nå har jeg en del prosjekter som surrer og går oppe i mitt hode, - så får jeg se om det blir noe av dem i løpet av året. Får jeg gjennomført ting, så skal jeg hive ut bilder her i bloggen min etter hvert.

Ha en flott kveld alle sammen.


søndag 3. januar 2010

På nyttårssalg


I går, lørdag, var jeg på nyttårssalg i byen. Jeg har helt siden i høst gått og hatt lyst på ei lampe på Bohus, men syns den var noe for dyr. Men, til jul fikk jeg gavekort jeg kunne bruke der og tenkte dermed at jeg nå endelig kunne få kjøpt meg denne.
Snakk om flaks da! Lampen var nedsatt flere hundrelapper, så i og med at jeg hadde dette gavekortet, trengte jeg bare betale "småpenger" selv for å bli eier av denne herlige lampen.

Me happy! ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails