onsdag 28. juli 2010

♥ TREKNING! ♥

Her trekkes!

Og vinnerne er:
1. premie går til kdyrstad (Kirsti) som så gjerne ville gi disse til mamma'n sin.
Trøstepremie går til Lena Celine.


Gratulerer så myyyye!

Send meg adressene deres, så skal jeg få sendt dem avgårde etter hvert.

Takk til alle som har vært med.

I dag trekker jeg give-away'en min :)

I løpet av dagen foretar jeg trekning på give-away'en min. Har du lyst til å melde deg på i siste liten, så har du fremdeles sjansen til å gjøre det her.


Har siste arbeidsdag før ferien i dag og foretar nok trekningen rett etter jobb.
:)

tirsdag 27. juli 2010

Poff...


...der kvelda tuner'n
:(

Krise, - får ikke med meg "The Big Bang Theory" kl sju i mårrakveld! Puh, - heldigvis bare repriser som går nå i sommer. Må vel greie å skaffe meg ny i løpet av ferien. Ganske ny er den også, så kan hende jeg får ny på garanti eller noe sånt...

Håper dere har en fin sommerkveld.


Nå tar jeg kveld. Siste arbeidsdag i morgen før ferien starter. yeei! :D

søndag 25. juli 2010

Fri for lesestoff... :(

Jøjje meg..!

Plutselig har jeg lest ferdig begge de bøkene jeg skulle kose meg med heeeele sommeren... (Skreiv litt om det her.) Jeg må skynde meg og bestille meg et par nye hos bokklubben.

Mens jeg venter, så har jeg tatt fatt på denne boken.


Fant den i bokhylla... Er nok ei av de jeg har glemt å avbestille fra bokklubben. Neppe ei jeg har kommet til å bestille til vanlig, men den virker helt grei som tidsfordriv mens jeg leiter etter annet lesestoff...

Vil du lese mer om boken, kan du gjøre det på bokklubbens sider her.

God kveld
:)

Izzy ♥ vokser

Izzy vår vokser og trives. Hun er nå litt over fire måneder og blir bare finere og finere!


I går var vi på biltur for første gang, og det gikk kjempefint. Vi var på besøk hos dem som skal passe henne når vi reiser bort på ferie. Måtte sjekke at Izzy og kattungen demmes går overens før vi reiser... Det gikk heldigvis fint. Noe murring må til. Men, med et besøk til før ferien, går det seg sikkert til.

Sommerklem

torsdag 22. juli 2010

Lite blogging, gitt... :)

Veit ikke... Dagene flyr bare avgårde og jeg får ikke laga nooooen blogginnlegg... Men, jeg er innom dere og titter innimellom. ♥

Prøver å være litt sosial og komme meg litt ut nå når 7-åringen er på ferie sammen med pappan sin. Har vært på knallbra byfest på lørdag, ute på kafé og drukket kaffe og litt hit og dit. Det gjør seg..! 

Om ei uke har jeg ferie!

Sitter her og planlegger Trøndelagstur. Noe som innebærer besøk hos familie og venner. Og selvfølgelig en tur innom IKEA! Skal kjøpe meg tre overskap til kjøkkenet, - og iiiikke noe mere (ha-ha, - as if!).

For noen dager siden fikk jeg hjemmekinoanlegget jeg hadde bestilt meg. Oj, oj...
Med 6 høyttalere som skulle plasseres (med kabler og greier), HDMI-kabler og andre kabler som skulle puttes inn her og der måtte mor først og fremst stabilisere blodsukkeret så ingen (eller ingenting) skulle komme til skade underveis.

Men, det kom da opp. Og lyd ble det.
Men ikke superduperlyd (skuff). Men, hva kan man vel egentlig forvente seg av et hjemmekinoanlegg til kr 1500,-?? Neida, ble bra nok. Når jeg vinner i lotto, skal jeg kjøpe meg et til 15.000,- i stedenfor... (he-he)

God kveld gutter og jenter!
Nå skal jeg sette på Jace Everett (litt høyt) og digge litt!

torsdag 15. juli 2010

"Ny" dør :)

Jeg lovte dere bilde av ytterdøra når jeg ble ferdig med å male den.

Nå er jeg ferdig. Ta-daaaaa...

Sjekk forskjellen og se så fin den ble.! Nesten som ny, jo. Malte like godt husnummeret og lampa i samme slengen, så ble alt i samme stil.

Har vært og handla noen flere sommerblomster i dag, så jeg fikk pynta litt mer ved døra.

Syns denne blomsten var så søt, så den får henge ved døra og ønske besøkende velkommen.


God kveld til dere alle.

Klem

♫ Er her, jeg ♫

Joda, jeg er her fremdeles.


Dagene flyr og det blir litt mindre tid til blogging nå om dagene. Prøver jo å få unna litt maling og rydding i hjemmet mens gutten er borte på ferie.

Men, jeg titter da innom dere innimellom, likevel. Beklager at jeg ikke er flink til å legge igjen spor etter meg.

Håper dere har en super sommer. Gleder meg til å få ta feire (om 14 dager!).

Klem

lørdag 10. juli 2010

Lørdagsshopping ♥

Jeg skulle bare ta en kaffe sammen med ei venninne og kjøpe meg en liten neglelakk. Hmm...

Altså, joda... To kopper kaffe og én neglelakk ble til:

Tre små neglelakk...

... og to par sko.

Men, kunne ikke la dette skotilbudet gå fra meg..! Totalt hadde de vel blitt kr 700,- om jeg hadde kjøpt dem til full pris. Men, de var på saaaalg! Måtte ut med kr 200,-. Yeei!

God lørdag, folkens!
:)

fredag 9. juli 2010

~ Carpe Diem ~ wallstickerpremie fra Hilde :)

Tenk at jeg var så heldig å vinne hos Hilde Heimdal igjen!
Jeg vant en nydelig wallsticker med teksten "Carpe Diem".I dag har jeg fått den opp der den skal være. Men, det ser kanskje litt stusselig ut rundt den foreløbig fordi jeg har plukka ned hyller og pynt i forbindelse med at jeg maler veggen akkurat der. Dere får være så snill å overse dette... :)


Stickeren er plassert i trappenedgangen. Dermed blir denne teksten noe av det første vi ser om morgenen når vi går opp fra soverommene våre. En god tanke å ta med seg på starten av dagen,- ikke sant?Teksten er plassert sånn at den også vises godt for dem som kommer på besøk til oss ettersom de må gå forbi trappenedgangen for å komme inn på stuen vår.Hilde har også en herlig nettbutikk hvor hun har kjempemasse lekkert for oss interiørinteresserte. Jeg har selv handla hos henne og er kjempefornøyd. At jeg kommer til å handle hos henne flere ganger, er bra sikkert. Hun har god service og kjapp levering.

Har du lyst å ta en titt i nettbutikken hennes, så finner du den her.


Jeg har plassert min blogg i Nordlandnorske bloggkart!

~ Til Din Vrede Går Over ~

Da har jeg lest ferdig "Til din vrede går over" av Åsa Larsson. Jeg skal ikke begi meg utpå en bokanmeldelse, så ønsker du å vite litt mer om boka, kan du lese hva andre har skrevet om boka her.

"To tenåringer blir myrdet med kaldt blod. Bevisene peker mot et kriminelt brødrepar - men hva er motivet?"


Det var ei lettlest bok som engasjerte meg som leser. At det var den beste boka jeg har lest, - vil jeg ikke påstå. Historien og menneskene i historien har satt seg litt fast hos meg, men andre bøker har gjort mer inntrykk på meg enn denne.

Likevel:
Joda, jeg kan godt anbefale denne boken, jeg. Den var ikke dårlig.


Nå har jeg begynt på denne:
torsdag 8. juli 2010

♥ Frokost på trappa ♥

I morges sto jeg opp til blå himmel og solskinn. Varmt og fint var det også.

Da ble det frokost og kaffe på trappa før jeg kjørte avgårde på jobb. Min lille reiseradio fikk være med ut så jeg fikk med meg nyheter og morgensendingen. For en deilig start på dagen det ble!


Nå i kveld har jeg gitt døra et strøk til med maling, men skal muligens gi den et strøk til i morgen. Den var ganske tørst...

Etterpå ble det kaffe med norske jordbær attåt.


Ville bare dele litt med dere.
Nå skal jeg ta med meg kaffekoppen på altanen og kose meg i kveldssolen.


onsdag 7. juli 2010

Jeg er hjemme alene - gutten har reist på ferie

Gutten har reist på ferie og blir borte i over tre uker. Hva skal mor finne på da, da..? Det blir tomt i huset uten han, men har heldigvis lille pus til selskap.

Det er vel egentlig ingen fare for at jeg ikke skal få tiden til å gå, selv om jeg kommer til å savne han utrolig mye mens han er borte. Her i heimen er det ting som skal kastes, vegger som skal males og ting som skal kjøpes inn. Dessuten har jeg jo endelig anledning til litt kveldsralling.

I dag var det ytterdøra som ble offer for min rastlaushet.


Som bildet viser, var det vel egentlig på tide at noen forbarmet seg over den og gav den en makeover. Tror det er lenge siden den har kjent maling, den døra. Første strøk ble tatt i dag og i morgen (om været tillater det) skal andre strøk på. Da blir den som ny, tenker jeg. Yeei!

Ønsker dere alle en flott kveld.
Klem

tirsdag 6. juli 2010

prøver fra mobil igjen.

Sist jeg la ut på bloggen fra mobil, la bildet seg feil vei. Får se nå da... :-) Minnner forresten om min giveaway nedenfor. :-)

Published with Blogger-droid v1.4.1

mandag 5. juli 2010

♥ GiveAway ♥

Da blir det giveaway her hos meg.

Har du lyst på nye sommergardiner til kjøkkenet? Jeg lodder ut et nydelig kaféfag + en liten trøstepremie.


Her er hovedpremien:

Hovedpremien:
kaféfag + pyntesommerfugler


Trøstepremie:
telysholder + to pyntenåler

Du kan ta opp til 2 lodd på denne giveaway'en:
1 for å skrive en kommentar her
1 for å linke fra bloggen din (ved å bruke et av bildene)
(Skriv hvor mange lodd du tar.)

Har du ikke egen blogg, må du legge igjen adressen din.

Jeg trekker den 28. juli, - for da går jeg ut i ferie!

søndag 4. juli 2010

♥ Søndag og nye gardiner ♥Jaggu greide jeg ikke å finne meg gardiner i går! Superbillige var de også! For kun kr 100,- fikk jeg meg et kjempelekkert kaféfag til kjøkkenet. Veldig sommerlige og bortimot akkurat sånn som jeg var ute etter.

Men, ojjda... Der hadde den ene lyspæra takka for seg, gitt...
Må visst bytte ut blomstrene etter hvert også.

Det ble en kjempekoselig jentekveld her hos meg i går. Vi satt utendørs helt til klokka var over elleve, - ikke verst til å være her! Utpå kvelden (natta) tok vi turen ut på byen og hørte på band som spilte og skravla med kjenninger. Veldig koselig å ta en tur ut innimellom.

I dag har jeg tatt livet helt med ro, - foruten å ha strøket og hengt opp nygardinene da. Det gjør seg med litt "kvalitetstid" med kaffe og ei god bok. Forresten, så ble "jentene" som var her i går så inspirert av alle bøkene mine, at de skulle komme en tur en dag og låne med seg hjem noen. Gøy at andre blir inspirert av min leselyst (he-he). Det er mye hygge og inspirasjon i ei god bok!

Nå venter jeg gutten min hjem snart etter ei pappahelg. Nå skal vi ha oss tre kosedager før han drar på vel tre ukers ferie med pappa'n sin. Hva skal mor finne på da, tro..? Hmm... Det blir nok en del ralling om ettermiddagene og kveldene. Får dra med meg noen venninner og drikke kaffe ett eller annet sted.

Forresten, - et bittelite tips på tampen:
Dette smakte veldig godt!

Jeg har rota i hop disse tingene i en bolle:
Eplebiter (Pink lady)
Cottage Cheese
En dæsj Skyr
Nam! Anbefales.

Ønsker dere alle en herlig søndag!
Klem
Ser at jeg stadig får nye følgere, - dét syns jeg er kjempekoselig!

fredag 2. juli 2010

God helg til dere alle

Denne fredagskvelden har stått i latskapens navn her i huset (etter at jeg kom hjem fra jobb)... Endelig kom det noe varme og sol til oss, så jeg har tillatt meg noen sløve timer på altanen. Sååå herlig!!

Der satt jeg ute i solveggen og kjente at solstrålene nesten smelta meg. Kunne ikke annet et å smile der jeg satt (he-he). Vi kan å sette pris på sola her nord... ;)


I morgen må jeg til byen for å kjøpe grunning og maling til "jula-benken" min som jeg FIKK av ei supersnill venninne! Nå har jeg egenhendig montert benken og er kjempefornøyd. Den ble plassert på kjøkkenet og jeg skal vise bilder når den er ferdig og kjøkkenet blir bloggverdig (hi-hi).

Har planer om å finne meg nye kjøkkengardiner også, men har så langt ikke funnet et eneste fag jeg syns passer. På grunn av innsyn, så må jeg ha kaféfag på kjøkkenet... At det skal være sååå vanskelig..!

Gleder meg mest til i morgen kveld. Da blir det "jentekveld" med mine supergode venninner. Det blir nok noen utepils på altanen før vi stikker ut på byen og har det litt gøy.

Ønsker dere alle en super fredagskveld.

Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails