lørdag 28. august 2010

Hurra for penicilin!! pluss en liten bruktskatt. ☺

Jeg er såå glad for at penicilin finnes!

Torsdag kveld, samme dag som jeg begynte på penicilinkuren, ble jeg straks mye bedre i halsen. Jeg fikk endelig til å prate, spise og drikke. Formen ble straks mye bedre også.

Ble hjemme fra jobb fredag også ettersom jeg ikke var helt feberfri og bra i halsen. Men, jeg hadde plutselig energi til litt smårydding og oppvask.

Tenker ikke særlig over det til daglig. Men, for en ubeskrivelig følelse det var å endelig få i seg et måltid og noe å drikke uten så de store smertene jeg hadde før medisinen begynte å virke.

I dag har jeg faktisk tatt meg noen timer på jobb for å sjekke litt e-post og diverse før arbeidsdagen på mandag.


Tidligere i dag var jeg i byen på kafé og skravla litt før jeg stakk innom bruktbutikken for å se om jeg fant noe "kjekt å ha". Pleier å ta meg en tur innom om lørdagene.

Jeg har jo vært på utkikk etter noe å ha smøret i en stund nå. Plutselig sto den der, - rett foran meg!


Det var bare å begynne å leite i lommer og lommebok etter penger for å betale den, for de tar ikke kort på bruktbutikken... Fem kroner i veska, fire kroner i lommeboka og ei krone fra ei venninne ble rota sammen så jeg fikk betalt de 10 kronene den kosta...

Nå er den nyvaska og skal snart få smøret sitt. Ekte meierismør skal det være også!

torsdag 26. august 2010

Min redningspakke...

Nå har jeg vært i byen og henta "redningspakke" til meg selv. Inni denne finnes da det som skal få meg frisk og rask igjen. Håper den virker foooort, - for jeg ønsker meg ei god natts søvn og å nyte en god kopp kaffe! 


Her er innholdet med paracet og PENICILIN. Så nå skal halsbetennelsen jages på dør!


Ser frem til å kunne få rydda i huset og komme meg på jobb igjen. Ikke minst, få nok energi til å finne på noe sammen med skolegutten min.

Ha en fin dag, alle sammen.
:)

onsdag 25. august 2010

Kjempekul feriegave fra ei venninne

Sjekk det kule brettet!


Dette fikk jeg i feriegave av ei venninne av meg nå i august. Kjøpte meg noen brett selv på IKEA i sommer, men dette var jobare sååå mye kulere. Hun hadde vist funnet det på Kremmerhuset...

Håper dere alle har en flott kveld.

Skal snart til legevakta for å, forhåpentligvis, få penicilin. Har så vondt i halsen at jeg klarer nesten ikke å få i meg tørt eller vått. Det begynner å bli krise når jeg ikke makter å drikke kaffen min, altså..! (he-he)

søndag 22. august 2010

En nyttig dings..! Eller..? :)

Jeg syns den var veldig smart, jeg, så jeg kjøpte to stykker.


Så liten og enkel, men likevel genial. Det sitter vel en luring der ute og tjener noen kroner på oppfinnelsen sin, tenker jeg. Smart! 

onsdag 18. august 2010

Øøøøønsker mej..! ♥

Åååå....

En sånn ønsker jeg meg til juuuuuul!
Snart skolestart igjen...

Mandag er det på'an igjen for både guttungen og meg.

Ferien vår er over.
Han skal begynne i 2. klasse og vi har selvfølgelig vært og kjøpt ny, stilig skolesekk.


Blir nok greit å ikke være "minst" på skolen lengre, antar jeg.
Han gleder seg heldigvis til å begynne og mor er også veldig avslappet ettersom jeg vet at han trives.

Hmm...
Det er forresten ingen som har vært og kjøpt noe nytt til meg til jeg skal begynne på jobb igjen (he-he). Jeg får vel "rive i" en ny matboks fra Blafre til meg selv, kanskje..? (Bare så vanskelig å velge hvilken...)

God kveld.

tirsdag 17. august 2010

New boots :) - og litt til...

Nå er jeg spent... I dag bestilte meg nye vinterboots. Håper virkelig de passer.
Fikk lyst til å kjøpe meg noen litt "røffe" boots til vinteren (som samtidig ikke var aaalt for dyre) og falt for disse. Samtidig ser det ut som om de kan være ok å bruke vinterstid også. Jeg digger ikke å liste meg fram på glatta med for høye hæler...

En sånn langpolo ligger også i bestillingen min.

Men, min er blå.

Jeg har da også vært i byen og handla nye skoleklær og ny skolesekk til han som begynner i 2. klasse om ei uke. Eller, - sekken kjøpte vi da vi var på ferie i Trondheim. Valget falt på denne kule sekken på 22 liter.


I dag har jeg også malt første strøk med eggkvit på den speilhylla jeg viste tidligere her på bloggen. Den fikk et strøk med grunning for noen dager siden, men det holder likevel ikke med kun ett strøk med maling.

Men, fin blir den, - når den blir ferdig.

God natt til dere alle.
Klem.

fredag 13. august 2010

En kort kveldsrapport :)

Sitter ute på altanen i og koser meg med en aldri så liten pils og stearinlys på bordet.


Nå har det begynt å bli ganske så mørkt om kveldene her på Helgeland. Så da er det ekstra koselig å kunne sitte ute (uten å fryse) med tente lys og bare nyte sommerkvelden.


Har tidligere i dag vært i byen på jakt etter nye klær til gutten, men det var ikke så enkelt. Høstens klær var ikke kommet ut i hyllene enda (på de fleste butikkene)... Men fant til slutt en god del stilige plagg.

Den hylla jeg viste frem i forrige innlegg har fått et strøk med grunning i ettermiddag, så i morgen kan det hende den får sitt første strøk med eggekvit. Tror den blir lekker til slutt.

Håper dere alle har en fin-fin sommerkveld.
Klem

onsdag 11. august 2010

Tirsdagsshopping ♥

Det ble bittelitt shopping i dag...


Fikk kjøpe denne hylla til en rimelig penge (privat).

Har en plan med den med tanke på hvor den skal plasseres, men jeg tenker at den skal få ny farge først. Den er for mørk og passer ikke inn med resten sånn som den er nå. Så for at den skal "blende in", så blir den eggkvit (bombe!) ;)

Durance står nå forresten endelig på plass igjen på kjøkkenbenken så jeg kan spre godlukt med vaskefilla.

Forresten, så var jeg på IKEA, Kremmerhuset og Søstrene Grene tidligere i sommer... Men, mer om det senere, tenker jeg. ;) Herlig butikk, Søstrene Grene!

Ha en flotters kveld alle sammen.

mandag 9. august 2010

Put it in a box....

....så vises ikke alt rotet.

Jeg har gått til innkjøp av en del kjekke bokser. Kom over alle disse på Notabene og falt for de lekne fargene. 


Så her skal det altså bli orden i rotet!
(Eller, så skal det gjemmes bort.)


Her er bilde av noen av vidunderne.

Faktisk, - så har jeg fått sortert ganske mye. Og (ikke minst), så har jeg fått kasta utrolig mye rast. Er det virkelig mulig å samle på så mye skrot?!?

Men!
Sjekk her da!

Mens jeg venter på at jeg selv skal klare å bestemme meg for hva jeg skal bestille hos BLAFRE, så har jeg fått denne gamle, herlige boksen av min snille mamma.


Skikkelig retro, hva..?

Happy sommerkveld til dere alle.
Klem.

fredag 6. august 2010

Ferietid ☺

Første ferieuke er snart en saga blott... Men, det har vært ei kjempekoselig uke! Dere skjønner sikkert godt at det blir litt lite blogging i ferietider. ;)

Gutten og jeg har hatt oss noen dager i Trondheim. Høydepunktene der var vel Toys R'us og Vitensenteret for hans del. Mens IKEA og oppdagelsen av butikken Søstrene Grene var mine høydepunkt (he-he). Gjett om det ble shopping da..!

Fikk med meg det viktigste: nye overskap til kjøkkenet! Nå gjelder det bare å få rydda her inne og få dem opp på veggen. Gleeeedermej! ☺


I dag har vi vært på tur i knallfint vær! Vel, sola har ikke vært fremme hele tiden, men det har vært en herlig temperatur. Ganske glad for skydekket i dag nå jeg... Har faktisk blitt litt sånn rosa på armene og i ansiktet (he-he).

Jeg fikk meg meg et par venninner og ungene deres og noen av foreldrene våre på tur i dag. Det var kjempekoselig. Hadde med oss kaffe og matpakker så vi kunne være ei stund. Vi er jaggu heldige som har så mange flotte turområder i nærheten av oss.I ettermiddag har jeg begynt å male leiligheta utvendig. Kjedelig arbeide, men det er ikke annet å gjøre enn å ta tak og begynne. Har heldigvis ikke så mye som skal males. ☺

Ha en strålende kveld, alle sammen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails