mandag 29. november 2010

♥ savn...

...av og til er det bare utrolig kjipt å være single..! Tenk å ha en som bare kunne gi meg en klem når humøret ikke er der det skal. En som kan bytte den plagsomme gassflaska til gassovnen mens jeg kanskje begynner på middagen eller setter meg ned sammen med junior og prater om skoledagen.

De enkle ting...
:(


Jajja...
Nå skal jeg ta meg en kjapp bloggerunde før jeg tar siste økt som husmor før kvelden.

Gleder meg over at i morgen kommer snekkerne og gjør seg ferdige her inne. Da får jeg endelig begynt å få stua sånn som den skal være igjen.

Ønsker dere alle en super kveld.

lørdag 27. november 2010

Adventspynt

Her er litt av adventspyntingen min.

Gleder meg til å få pynta skikkelig. Men, på grunn av tidligere nevnte renovering, så får det bare vente enn så lenge. Har fått pynta litt på kjøkkenet, da.

Ønsker dere alle en koselig lørdag.

fredag 26. november 2010

Er det for tidlig..?

Er det for tidlig å tenne adventsstaken i kjøkkenvinduet?


Den står klar der, - i kjøkkenvinduet mitt, den.

I dag, rett etter jobb, så bare måtte jeg hive opp julegardinene på kjøkkenet! Dette er vel så og si det eneste vinduet jeg faktisk kan pynte i nå når de andre vinduene ser ut som dette.

Neida, - snekkerne har ikke gjort noe i dag heller...

Jeg er veldig glad i dette kjøkkenfaget som jeg har hatt i mange år. Gardinene kommer ikke helt til sin rett på et foto, men de er bare kjempekoselige!

Nå skal vi sette oss ned med "gullrekka" på NRK.

Ønsker dere alle en kos kveld.
Klem

torsdag 25. november 2010

Renovering...

Jadda, - her ser det dårlig ut med tanke på å få pynta til advent til helga...

Bor i borettslag og akkurat nå pågår det renovering utendørs. Denne renoveringen innebærer at veggene lektes ut og at alle vinduer og dører må flyttes utover. Så sånn ser det ut hos meg for tiden. Lite rom for å få hengt opp vintergardinene og adventslysene.'


Hadde håpet de skulle gjøre seg ferdige til helga kom, men jeg vet faktisk ingen ting om når de skal gjøre seg ferdig. Det blir nok å ta en telefon i løpet av morendagen, tenker jeg.

Møblene her inne på stua står jo absolutt ikke der de skal heller. Så så veldig koselig er det ikke her inne akkurat nå. Det verste er at det på begge soverommene ser akkurat likedan ut (sukk). Heldigvis har jeg anledning til å henge opp gardinstengene inne på mitt rom, så jeg får stengt for innsyn der. Junior får sove inne hos meg enn så lenge.

Men, det blir knallbra til slutt!
:)

Skal blogge noen bilder når vinduene er adventspynta.
Klem

søndag 21. november 2010

Søndag ♥

Søndagen kom i en fei, denne gangen også...

Kulden har tatt tak her på Helgeland. Det er jo bare såååå nydelig ute nå, men jeg holder meg inne med en forkjølelse innabords. Det gjør vondt i hele kroppen, så jeg er ikke mye til "kar" akkurat nå. Junior har pappahelg, så jeg og pusen har huset for oss selv. Derfor sitter jeg med god samvittighet her foran data'n med kaffekoppen min.


Ønsker dere alle en flott søndag.
Nå skal jeg tusle rundt på besøk her i bloggernes verden.


mandag 15. november 2010

Påvirket av reklame...

...blir vi vel alle en gang i blant? Som oftest går det greit å stå i mot "presset", - men ikke denne gangen... Jeg sto i "kø", jeg. Utenfor Coop'en klokka ni i morges. For å sikre meg denne:

(Senseo kaffemaskin)

Coop kjører medlemstilbud på denne akkurat nå og det var faktisk ganske mange som ville sikre seg en sånn maskin tidlig på morgenen. De blir nok skuffet de som tar turen innom butikken etter jobb i dag når de finner ut at de har gått tomme for maskinen, - for de hadde ikke tatt inn særlig mange...

Nå må jeg ut (på nett) og leite ekstrautstyr sånn at jeg kan lage kakao også på den også.

Antar at det ikke er noooen som husker at jeg har skrevet noe sånt som at jeg ikke trenger kjøpe ny kaffemaskin ettersom jeg har både trakter og espressomaskin fra før... (he-he)


Ha en fin dag, alle sammen!

torsdag 11. november 2010

Hjemme igjen etter tur, og bildoktor'n har gjort jobben sin :)

Da er jeg hjemme igjen etter en tur til Kjerringøy med jobben. Bodø var bare landingsplass før vi ble skyssa videre utover til denne fine plassen. Skulle kanskje tatt turen sommerstid en gang. Det er sikkert kjempefint der ute da.Vi fikk tatt et lite besøk rundt husene til Kjerringøy handelssted. Jeg knipsa mange bilder, trodde jeg. Men, skulle bare ha tatt mangle flere bilder, for det var så mange fine bygninger og små detaljer rundt om kring som kunne blitt til noen fine bilder. Mange kjenner sikkert stedet igjen fra filmer som "Jeg er Dina" og "Benoni og Rosa" for å nevne noen?

Dessuten!!
Så var bilen fixa til jeg kom hjem. Så det var bare å få far, som henta meg på flyplassen, til å stoppe på verkstedet så jeg fikk henta god-Opel'n min. Herlig når alt funker som det skal med biler! Bare så kjipt at det gjør så stort innhugg i budsjettet når sånt skjer...


Ha en super kveld, alle sammen.
Selv skal jeg sette meg ned med siste BoligPluss og titte innom noen blogger.

tirsdag 9. november 2010

Bildoktor'n

I kveld måtte jeg kjøre min stakkars syke bil ned til sykedoktor'n så han får seg en sjekk. Vifta til varmeapparatet har ikke virka på ei stund og nå når kulden slo til for fullt (-14), ble det litt problematisk uten...


Såå...
Mens jeg er borte på jobbtur et par dager, så skal doktor'n forhåpentligvis få fixa gullet mitt. Min foreløpige diagnose er at det er en del elektrisk krøll på ferde, - mest ønskelig kun noen hovedsikringer (som kun verksted kan bytte) som må skiftes.

Da skal jeg ganske snart finne ladekassen... Jeg må opp senest kl 05:00 for å ta morgenflyet til Bodø. Men, akk... Det blir IKKE tid til shopping.

God kveld alle sammen!

mandag 8. november 2010

Vinter

Vinter og frost.


Plantene må gi etter for frosten og snøen.

Høsten er ei nydelig årstid. Men, det er noe spesielt med den første tiden med nysnø og kulde. Helt ok ei stund, men så begynner man å glede seg til våren og sommeren.

Godt å ha julen å se frem til først.

Så heldige vi er som har årstidene...

Ønskeliste fra hviit.no :)

Guri malla, så mye fint de har hos hviit.no!


Make a wish and hviit may make it come true

Står det her på bloggen til hviit.
Du kan lage deg din egen ønskeliste hos hviit og legge en link til siden fra bloggen din. Kanskje er du så heldig at du får hele ønskelisten din i gave fra hviit.


Her er min ønskeliste.
Der var så mye lekkert, så det var vanskelig å plukke ut noen favoritter. Men, disse tingene falt jeg fullstendig for. 

lørdag 6. november 2010

På nett i farta

I dag henta jeg mitt mobile bredbånd!
Yeei!

Jeg er jo den typen som må sjekke e-post og kanskje titte innom noen nettsteder når jeg er på farten. Men, det kan jo være vanskelig å holde orden på datatrafikken og hva det koster dersom man ikke finner et trådløst nett.
(Trådløs router)

Nå kan jeg logge meg på nett når jeg vil uten å være bekymra over hva det vil koste, for jeg betaler et fast beløp hver måned og har "fri" datatilgang. Det er bare å ha den liggende klar i veska og slå den på dersom jeg må på nett. Null kabler!
:)

Her om dagen, så leita jeg forresten fram min gamle espressomaskin. Den har stått bortgjemt et par år. Men, så ble jeg kanskje litt påvirka av all reklamen for kaffemaskiner som oses ut for tiden og fikk lyst til å lage meg min egen espresso igjen. Ingen vits å handle ny, når man har en krute god maskin fra før, vel?

Nå har jeg fyrt i lampene mine og skal dermed dumpe ned i sofaen med en bitteliten espresso. Mangler bare noen skikkelige espressokopper, men de kommer i hus før jul en gang. Så jeg får bruke noen alternative kopper enn så lenge.

fredag 5. november 2010

Jeg ~ en boligblogger ♥

I dag har jeg fått registrert bloggen min hos BoligPluss!


Der inne kan du finne utrolig mange herlige interiørblogger! Det er bare å sette seg ned og hente inspirasjon. Men, pass på! Tiden flyr ganske fort når man setter seg ned og titter. ;)

Stem gjerne på bloggen min dersom du syns om den.

onsdag 3. november 2010

NIB-utfordring november: stue

Da er det tid for å vise frem stuen. NIB har atter en utfordring til oss bloggere.
Men, gurimalla så mange nydelige stuer som finnes der ute. Det skal noe til å komme opp blant toppen her, men hiver meg likevel med.

Jeg begynner med favorittlampen min.
Denne gir et nydelig lys på stuen og har fått plass over stuebordet.

Dette er den Perfect Home-hylla jeg kjøpte brukt. Den var mørkebrun og passet ikke inn her inne sånn som den var, så derfor har den fått fargen eggekvit. Skuffen mangler foreløbig, men kommer på plass i løpet av vinteren. Hylla ble et koselig innslag på stueveggen.

I et lite hjørne av stua står denne gamle hylla. Den ble "berga" fra en grå og trist kjeller og fikk nytt liv og ny farge her hos meg. Liten og søt.

Gode, gamle bamsefar sitter og skuer utover stua vår.

Og her kommer den, - sofakroken i vår lille leilighet.

Min gode, gamle sofa lever i beste velgående. Den er koksgrå og kanskje bittelitt mørk. Men, jeg liker grått veldig godt så den får bo hos oss enda ei stund. Den bakveggen er veldig glissen, men det er fordi jeg ikke er ferdig med å male den enda... Det blir, det blir...

Ahh, - tenk om stuebordet alltid var sååå ryddig...

Jeg har fremdeles sommergardinene oppe. Jeg må snart ned med alt av gardinstenger og lamper på ytterveggen på grunn av at det skal skiftes vindu her om ikke lenge. Da er det liksom ingen vits å ta gardinskiftet nå når jeg likevel må ta dem ned igjen snart
♥.

Minnekortet streika jo selvfølgelig midt i fotograferingen, så jeg fikk ikke tatt de bildene jeg ønsket. Men, har i alle fall et lite bidrag blant alle de andre innleggene.


Perfect Home-party

Denne uka kom jeg meg på Perfect Home-party hos ei venninne.


De har jo en del kjempelekre produkter, men jeg vet ikke helt om det de har er helt min stil. Jeg syns det var veldig vanskelig å finne noe som passer inn hjemme hos meg. Og fant jeg noe, så kosta det jo mer enn nok... 

Altså, - det ble ikke handla så veldig mye. Men, jeg fant ei veldig søt ramme og ordet "home".


Uansett, så er det jo koselig å komme seg litt ut og treffe masse trivelige damer og skravle litt.

~ Kaffekjerring ~

Ønsker dere alle en herlig dag.

tirsdag 2. november 2010

På ønskelista ♥ oppdateres

Det er jo alltids ett eller annet jeg kunne tenke meg til heimen. Derfor lager jeg meg ei ønskeliste her på bloggen.


Sovesofa til ungdomsrommet.Sovesofa til ungdomsrommet.

Oppdateres

mandag 1. november 2010

Godterioverskudd :)

Her tror jeg jammen vi har godis for et helt år fremover!


Gjestene hos oss i går hadde med seg masse godis i tillegg til det vi hadde kjøpt selv. I tillegg ble det jo litt ekstra da ungene gikk seg en runde i gata.

Nå er det bare om å gjøre å finne en lur plass å gjemme godteriet på såpass at fristelsen ikke blir så stor for den minste i huset. Mor selv spiser ikke snop ;)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails