søndag 28. august 2011

Rester av en sommer.


fredag 26. august 2011

Dagens matpakketips - en utfordring?

Det er ikke bestandig like enkelt å få til denne matpakka til skolegutten. En 8 åring kan jo også bli litt lei den brødskiva med prim på til tider... Han er samtidig ikke den som liker så mye, - så det blir en utfordring å variere innholdet i matpakken.


Men, her er i alle fall noe han gjerne vil ha med seg av og til. Pasta og pølser. Selvfølgelig sender jeg med han litt frukt også. Selv er jeg ikke noen karbo-spiser, men en aktiv skolegutt trenger dette.

Har dere noen gode matpakketips? En liten miniutfordring fra meg til dere er å lage et lite innlegg med en god og fin matpakke. ;)

Ønsker dere alle en fin dag!

søndag 21. august 2011

Nille-utfordring :)

Utrolig hvor mye rart man kommer over når man er i byen og titter i butikker... Vet ikke hva det er med denne butikken, - men jeg finner alltid kjekke ting der: -Nille.

De har en utfordring gående akkurat nå, så da syns jeg det passer å vise frem noe av favorittene mine fra den butikken. De har dessuten mye kjekt å ha til rengjøring i hjemmet. Kan nevne noe: rimelige kjøkkenkluter, supre rengjøringssvamper som tar så og si ALT av flekker, supre mikrofiberkopphåndduker og kjekke engangsvåtmopper til gulv. 

Mitt siste innkjøp er dette:
 Eggpanne med hjerteform.

Jeg har bladd gjennom bildene mine i bloggen, og ser at jeg faktisk har en god del produkter fra denne butikken. Så her kommer et bilderas med gamle og noen nyere varer jeg har handla der.

 Fremdeles noen av mine favorittlykter.

 Søte, sølvfargede lykter.

Nydelige, hvite. Ei stor og to små.

Herlige saftflasker.

Høststemning på trappa i fjor. Kurv og lykter fra Nille.

Litt halloween-stemning med lykter og skjelett fra Nille.

Herlige nisser i grått.

Lykt og nisser.


Mange kubbelys fra butikken. Jeg er veldig fornøyd med disse lysene de har. De varer lenger og renner ikke.

De herligste pleddene!

Drikkeflaske. En til meg og en mindre til junior.

Favorittene som jeg fant i sommer.
♥ 

...i tillegg til denne kritt-tavla med kroker. Denne holder styr på mine forskjellige nøkler til hus, hjem og jobb. Selvfølgelig har junior sine egne kroker til sine nøkler.

Nille-sekken ble en favoritt hos junior. Den står klar til skolestart i morgen, - selvfølgelig med skrivesaker fra samme butikk. Star Wars-skrivesett bare måtte med! Tredje klasse, gitt... Som tiden flyr.

Ei nydelig lykt som henger på hagegjerdet og lyser så fint i mørket om kveldene.


mandag 15. august 2011

Katt på prøve :)

I kveld tok vi i mot en søt liten mons på ca. halvåret på prøve for å se om pusin vår som vi har fra før godtar en til katt i huset.

Stakkars pusen lever en utrygg skjebne ettersom eierne er på flyttefot og ikke kan ta han med seg. Tenkte jeg skulle gi gutten en liten sjanse og få bo i samme gate bare i et annet hus. Han er snillheten selv, snusken.


De har ikke sloss i kveld. Litt murring fra storfrøkna er det eneste som har foregått, - som forventet. Nå har pusin vår gått og lagt seg på sin faste plass på pleddet sitt i fotenden av sengen min mens lille-monsen har lagt seg godt til rette under skatollet her oppe i stuen.

Det blir spennende og se hvordan dette går. Litt rart med en katt til i huset også... Izzy'n vår kjenner vi jo så godt mens denne er en helt annerledes katt... Håper bare han er frisk og sånn. Han har en kjempekulemage og hun som eier han sa at han er veldig glad i mat... Men, jeg syns det ser litt ekstremt ut. Vel, - får vel se etter hvert. Kan hende han har fått mye godis (he-he).

Søt ja?

God natt.
:)

lørdag 13. august 2011

God helg :)

Da er vi vel egentlig langt inn i helgen allerede. Men, jeg vil likevel ønske dere alle ei riktig god helg!! Selv ferierer jeg fremdeles og har enda ei uke igjen.


I kveld har junior på 8 og jeg hatt filmkveld igjen. Han har med ett blitt veldig interessert i Harry Potter... Så vi har gått til innkjøp av en samleboks på 6 av filmene til en utrolig rimelig penge.

Det var "år 3, Fangen fra Azkaban" som sto for tur i kveld. De er litt skumle, men ikke verre enn at han så veldig gjerne skulle sett neste film allerede i kveld (he-he). Men, den må nok vente til en annen kveld.

Ellers...
Vel, jeg måtte bare rett og slett kjøpe meg ny bil, jeg...
Den gamle bilen min gidder jeg ikke bruke stort mere penger på nå. Skal se om jeg får fikset på den i løpet av høsten eller vinteren slik at jeg kan få solgt den for noen kroner. Nå har jeg fått men en mye nyere bil slik at jeg skal slippe å være redd for at noe skal skje med den når jeg er på tur.

Har gjort noen endringer på kjøkkenet også de siste dagene. Kan se om jeg får til et innlegg om det etter hvert.


Klem til dere.


mandag 8. august 2011

-Nilles skolesekk (del 3)

Da er det opp og avgjort! Etter å ha testet sekken fra -Nille nå i sommer, har avgjørelsen fallt.

-Nilles skolesekk skal brukes til høsten! Det har junior bestemt seg for!
:)


Nå har vi også vært avgårde og kjøpt inn litt stasj og skrivesaker hos -Nille. For noen priser! Junior fant favoritten sin blant skrivesaker og drikkeflasker; Star Wars! Og mor fant billig bokpapir!

:)

Ønsker du å lese testernes erfaringer av -Nilles skolesekker, så kan dere ta veien til bloggen deres her.

Jeg har selv ingen problemer med å anbefale denne sekken til andre som er på utkikk etter en god skolesekk for dem på 1. til 3. trinn. Nå er det vel sikkert flere som får utdelt den orange sekken før skolestart i 1. klasse. Men for de som skal videre i trinnene, er dette en dugelig sekk. Og til hvilken pris!?! Kun kr 199,-!
fredag 5. august 2011

Wall-sticker på do... :)

Endelig, - etter å ha hatt denne liggende i månedsvis, tok jeg meg på tak og fikk den opp på veggen.

Også denne er kjøpt hos Søstrene Grene i Trondheim.
Nå pynter de opp på gjestedoet her hos meg.

Jeg har én til liggende, men har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal ha den.
Bilde kommer sikkert når den er på plass."Fornying" av bokser

Da fikk endelig kakaoboksen og melkepulverboksen en fornying.

Begge står hele tiden fremme på kjøkkenet, men de er ikke særlig til pynt sånn som de er...
Nei, her må noe gjøres!!

Med litt lekkert papir fra Søstrene Grene blir boksene bra mye penere å ha stående fremme, ja.

Husker ikke helt når jeg kjøpte dette papiret, men det var kanskje på tide å bruke det til noe..?
:)

Nå mangler jeg bare ei sånn Dymo-maskin med gammeldagse merkelapper så jeg får merket boksene. Jeg får spørre litt rundt, - kanskje noen har ei liggende. Eller kanskje jeg bare må gå til innkjøp av ei helt ny...


Det var et kjapt innlegg fra dama som ferierer.

Ønsker dere alle en fin fredag.


♥♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails