tirsdag 26. februar 2013

Noen som sa "vårstemning"?

Her raser det i fjellene. Veier flyter over og Nordlandsbanen er stengt...
☆♡☆
Say no more...
Sånn er det bare (he-he).

★♥★


★♥★Ønsker dere alle en flott dag, uansett vær.
Ta vare på hverandre.

☆♡☆

I regnet...

Her er det møkkavær!
Men, holder hodet over vannet og ønsker dere alle en flott dag.Klem

tirsdag 19. februar 2013

Ny klokke

Har vært på shopping... Det var slettes ikke planlagt, men jeg kunne ikke gå fra denne klokken! Jeg skulle bare innom for å kjøpe vin/champagnekjøleren de hadde fått inn.

Foreløpig plassering blir her på denne speilhyllen jeg malte om for leeeenge siden. Skulke forresten hatt et nytt strøk... Senere! (He-he)

Sponsorene til bloggetreffet i Mosjøen

Takk igjen til alle dere damer som var med på bloggetreffet her i Mosjøen. Det var så trivelig å møtes og sitte og skravle litt over god mat og en kaffekopp på kaféen og på rundene våre.


Denne suppen var "hot" med god! Anbefales!
(bildet lånt fra Englehvitt)

Jeg sitter fremdeles og fordøyer inntrykkene fra hjemme-hos-besøkene. Nydelige hjem med herlige detaljer! (Sukk)

Jeg tok dessverre ikke bilder da vi var på besøk. Men, knipset litt underveis på Bohus og Interiørgalleriet. Her kommer en liten reprise:

Her har damene lagt til nydelige blå detaljer. Det ble slettes ikke verst. Blått kan faktisk fungere hjemme hos meg... ;)

Herlige stoler med brunt mønster. Brunt er ikke "min" farge, men dette ble ikke så ille...

Det kan se ut som om jeg må tilbake til Interiørgalleriet en tur og kjøpe meg noen grå(!) pyntekrukker.


Ta gjerne en besøksrunde på bloggene til disse damene som var med på treffet:Da tror jeg alle kom med...

Jeg vil så gjerne takke alle sponsorene som var med på å fylle denne herlige goodiebag'en.


Masse herlig stæsj! Sjekk den rååååsa hodelykten, da!

Da blir det hvit pom-pom fra hviit.no i stua (he-he).

MOSJØEN APOTEK


søndag 17. februar 2013

Bloggetreff i Mosjøen

Bloggedamer fra Mo i Rana og Mosjøen har hatt treff her hjemme i Mosjøen lørdag denne helgen. En gjeng med trivelige og blide damer har vært på Bohus og styla litt for dem, vært på kafé og butikkrunde i tillegg til noen hjemme-hos-besøk.

Sitter i bilen og venter på bloggedamene fra Mo for å være "guide" for dem. Snøen lavet ned, men det ødela absolutt ikke stemningen.


BOHUS
Første stopp var Bohus. Her fikk vi boltre oss i utstillingssonene deres og piffe opp med puter og pynt. De gav oss også 20% rabatt på alt vi handlet denne dagen.

Her kommer et bilderas. Kom ikke på å ta "før-bilder" av alle gruppene før vi satte i gang. Men, resultatene ble veldig bra. Det hørtes ut som om butikksjefen var fornøyd etter stuntet vårt og han låååvte at stylingen skulle få stå etter oss.


Hjørnegruppe. 

Spisebord. Ble jo helt nydelig etter oppshining.stylingen


Her har "Englehvitt"-damen fått til en lekker sofakrok.

Her tok "Englehvitt"-damen og jeg et tak og styla litt. Bytta fra et sort, kjedelig bord til et hvitt bord, la til et par brune puter. Vips, - så "pop'a" stolene frem! Litt stasj på bordet gjorde seg også.

En begynnelse. Spennende å se hvordan det blir til slutt. Her var det helt "nakent" før damene begynte stylinga.

Ble jo så knall!

Takk til Bohus som lot oss gå bananas i butikken.SJØGATA KAFÉ
På tide med en pause på denne koselige kaféen i Sjøgata. God mat og god stemning! Jeg ble i alle fall kjempemett etter ei skål med nydelig suppe.


En kopp kaffe måtte til.

INTERIØRGALLERIET
Lengre bort i Sjøgata, ligger Interiørgalleriet. Kjempemye lekkert og jaggu var ikke innehaverne så snille og gav oss 15% avslag på det vi handlet denne dagen.

 Å, så mange fine skatter!

Ha-ha.... Den ugla!

Etter god mat og en runde på Interiørgalleriet, var det fritt fram for shopping før hjemmebesøk hos noen av bloggedamene.

Tre av bloggerne her hjemme i Mosjøen hadde altså åpnet hjemmene sine og vi fikk komme på besøk. Og for noen hjem! Nydelige!

Disse besøkte vi:

Tusen takk for at dere åpnet hjemmene deres for oss.

Takk til alle for et trivelig treff! Her er nesten alle damene samlet.

Alle bloggedamene fikk hver sin goodiebag stappfull med kjekke ting. Det kommer et eget innlegg hvor jeg skal vise dere innholdet og presentere sponsorer. ;)

onsdag 13. februar 2013

Ny sofa!

Aller først, så må jeg bare vise dere hva jeg fikk i morsdagsgave fra sønnen min på snart 10 år. Han  gav meg klar beskjed om at han ville alene inn på butikken, for han skulle finne og handle gave til meg og jeg måtte jo ikke se hva han skulle kjøpe.

Gjett om jeg fikk hakeslipp, da!

Sjekk det nydelige stettfatet!

Jeg har ikke vært og sett på det eller noe i forkant, - han har funnet ut helt alene at dette ville han kjøpe til meg.

Ellers... Så fikk jeg plutselig her en dag beskjed fra kraftlaget om at jeg hadde en jordfeil inne hos meg og måtte få dette fikset ASAP! Uææææ...! Digger ikke å ha sånne ting i uorden!

Heldigvis fikk jeg tak i elektriker og fikk fikset feilen kjapt og enkelt.

Her er synderen, nemlig!

Denne er nok unevnelig gammel (aner ikke ettersom jeg kjøpte denne boligen i desember 2011) og så tok den kvelden den for en stund siden. Det var bare å få ned spetakkelet og få opp en ny, så var alt i gulleste orden (juhuuu).

Nytt armatur på plass.

Det er så utrolig guffent å gå og vite at du har en feil på det elektriske. Heldigvis, nå er altså feilen rettet og det elektriske anlegget i huset friskmeldt.

Men, altså!
Det jeg egentlig ville vise dere i dag, var jo "bursdagsgaven" min!
Nå i februar fylte jeg 40 år og da ønsket jeg meg like godt gavekort på Møbelringen eller penger fordi jeg hadde sett meg ut en sofa. Og nå har jeg fått meg ny sofa(!) og jeg betalte bare noen hundrelapper selv for den ettersom jeg fikk masse gavekort i gave.

Noen syns kanskje det var rart at jeg kun ønsket meg dette. Men, hvorfor ikke når det virkelig er noe man ønsker seg? Eller hva?

Fra før hadde jeg bare en gammel og sliten tre-seter i salongen min. Denne hadde jeg dekket med pledd for å skjule det meste av slitasjen/solblekingen. Det ble i grunnen litt for lite sitteplasser med kun denne også, selv om jeg har puffer og sånt som kan settes frem når det trengs mer plass.

 Her er bilde fra stua før ommøblering og innkjøp av ny sofa. 

Litt smått om sitteplassene med kun treseter'n, ja...

Andre siden av stua. Disse to stolene har nå blitt flytta på for å få plass til den gamle treseter'n. 
Saken er den at sønnen min og jeg har blitt enige om at gammelsofaen faktisk skal få leve en stund til og har derfor flyttet den over hit.

WARNING!
Her blir det litt sånn reality-blogging. Kaos og rot! (Blæh!) Det er jo litt skummelt å "slippe dere inn" og vise frem hele stua med alt av rot... Værsåsnill å overse alt dillet og rotet! :) :)

 Gammelsofa'n er flytta. Kaos og rot råder både i stua og i hallen. Hjælpes, det henger vist ALT for mange vesker på kroken i gangen også (he-he).

Det gamle bordet må nok flyttes litt fordi den ene lenestolen må få plass her. Løsning ble funnet og bordet står i alle fall fremdeles inne på stua.


Da er ny sofa i hus og montering er i gang. Se, - den er GRÅ! (ti-hi)
Den var heldigvis enkel å sette sammen, men det er greit å være to. Så jeg er glad for at jeg tinga hjelp til monteringen.


Ta-daaaaa....
Der er'n!


Jeg er ikke helt ferdig med rydding og sånt enda, - hverdagen krever liksom sitt. Men, når alt er shina og på plass, så skal jeg ta bilder og legge ut så dere får se. T hælgæ, kanskje?

Til dere som undrer dere over hyllekreasjonene i stuen min: Det var sånn da jeg kjøpte huset og det ble mer arbeide å rive ned alt enn å male om (fra grønt og gult). Derfor ble det sånn.Til helga, ja...
Da er det jaggu bloggetreff her i Mosjøen!
Jeg gleder meg veldig til å hilse på andre lokale bloggere og til en liten besøksrunde til noen av bloggerne.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails