mandag 28. april 2014

Hektiske dager....

Her er det ikke problemer med å finne noe å bruke tiden på for tiden, gitt... 


Jeg fikk heldigvis raka meg så og si ferdig i hagen før snøen kom igjen. Nå er det vårrydding i hus og boder som står på planen. Jeg har allerede begynt med den biten, men jo mer jeg graver meg innover i rot og skrot, jo mer blir det utav det. Kan dere skjønne dét, da..? (he-he)


Joda, jeg får jo kasta mye skrot. Kanskje det endelig blir plass til det hjemmekontoret/gjesterommet mitt...

Ellers...

Så er det straks tid for generalforsamling i borettslaget, - mye å ordne i forkant der. Videre, så skal Mosjøen IL turngruppen på stevne i Bodø i mai, - mye å ordne i forkant der også. Av og til kjennes det ut som alt skal skje samtidig. Da er det om å gjøre å holde tunga rett i munnen.

Gode ønsker til dere som leser bloggen min.
:)


fredag 18. april 2014

Langfredag - og endelig oppholds

...og faktisk litt sol!


I dag fikk vi endelig tatt i bruk utegrillen i hagen. Til nå har det vært dager og uker uten mulighet til å fyre opp grillen på grunn av regn og vind.

Ikke er den stor eller vakker. Men, her kan vi både grille med kull eller fyre med ved. Den fulgte med da jeg kjøpte leiligheten og den blir brukt flittig i grillsesongen. Praktisk!


Ikke noe å si på hverken vær eller utsikt. Ekstra godt i år når jeg har fått fjernet ei veldig stor gran samt flere store bjørketrær fra hagen.

Årets vårtegn er på plass. Blåveis vokser ikke naturlig her på Helgeland, så denne roten har nok blitt plantet i hagen min en gang av noen tidligere eiere. Alldeles nydelig er den!Ønsker dere alle en fortsatt fin påske.lørdag 12. april 2014

Tid for påske

Da er det tid for påske igjen og påskepynten hentes frem.

Jeg har sånn smått begynt å sette frem litt pynt her og der og tar resten etter hvert.

Disse herlige hønene sitter ved sofakroken og følger med på samtalene rundt kaffebordet. Tror dette er den morsomste pynten jeg har.


Ellers, så er jeg veldig glad i dette påskeegget som jeg kjøpte hos InteriørGalleriet her i Mosjøen i fjor. Dette skal fylles med masse snop (nammmmmm).

Ønsker dere alle en fin påske uansett vær og føre. Her er det støvvelføre...


Klem
:)LinkWithin

Related Posts with Thumbnails