fredag 12. desember 2014

Julegardiner på stua

Jeg tror faktisk det aldri har skjedd før; at jeg har hatt julegardiner på stua. Det har holdt med julegardiner på kjøkkenet. Men, i år gikk jeg til innkjøp av noen fag til det store vinduet og altandøren.

Jeg fant noen veldig fine gardiner til veldig redusert pris og ble faktisk ganske så fornøyd med dem.

Nye gardiner.
*

Ellers... Så er endelig snekkerne ferdige med skifting av vindu og bytte av bordkledning hos meg. Nytt tak har det også blitt! Det ble litt dramatisk da det var uvær her for en tid tilbake; papp og veggplater løsnet og flagra avgårde. Men, det gikk heldigvis bra.

Venter bare på elektriker nå som skal montere den nye utelampa (jaggu mørkt uten) og ringeapparatknappen, så er alt fiks ferdig. 


Ble så fint, atte.

Må huske på å få på plass husnummeret også.

Ønsker dere alle ei god helg. Her skal det lages julegodis i kveld.

torsdag 11. desember 2014

Adventstid

Heisann.

Torsdag igjen, allerede... Snart tredje søndag i advent, er det også. Håper der alle har en koselig tid og ikke stresser alt for mye.

Det er mye som foregår i disse tider og så skal man rekke over alt man har planlagt hjemme.


Selv er er bittelitt på etterskudd, for det har pågått noe arbeide med utskifting av vinduer her hos meg (og borettslaget generelt). Men, nå er de ferdige her hos meg, så jeg har fått opp julegardinene på kjøkkenet igjen og gulv kan vaskes over.

Nå skal det jobbes litt før jeg drar på åpen dag på skolen til sønnen.


Ta vare på hverandre.torsdag 4. desember 2014

Nytt gulvteppe på stua

Jeg måtte ha meg nytt gulvteppe til å ha under salongbordet! Det gamle var totalt utslitt, nedtråkka og stygt. Men, du verden, så vanskelig det er å velge! Det finnes jo så mange lekre tepper både i nettbutikker og butikker.

Vel... Det endte til slutt med at jeg bestilte meg et rimelig teppe hos Jotex. Det ble helt greit i stua. Noe uvant med et gulvteppe med flere farger i forhold til det lys grå jeg hadde før.


Så... Når jeg vinner i lotto, kan jeg kanskje finne det ultimate drømmeteppet (he-he). 

*

Ellers, så ble det litt action her i går under uværet. Vi (borettslaget) renoverer fasader i år og så var snekkerne her og fjerna bordkledningen for en stund siden slik at det skulle være klart til vindusskifte og kledning når de er ferdig på leilighetene før meg. 

Det som dermed skjedde i går da det blåste såpass mye, var at først fløy det av masse papp fra veggen. 

Stakk på nytt nesen ut da det lysnet ute og ble helt forskrekket av å oppdage at to av veggplatene som dekker kvisten også lå så "fint" på bakken og var skadd. Det var dermed åpent rett inn på kvisten og jeg ble veldig redd for at vinden skulle få tak og rive taket, rett og slett.

Fikk tak i snekkerne kjapt, heldigvis, så de kom og satte på platene igjen og sikra så det ikke skjer igjen før de kommer hit og fullfører arbeidet.

Puh,,,


Ha en fin dag videre.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails