onsdag 24. august 2016

Smarte verktøy for å komme i gang med ukeplanlegging

Heisann.

Tenkte bare jeg skulle vise dere disse smarte arkene jeg fant hos Søstrene Grene (ikke sponset) som er til god hjelp i forhold til planlegging av ukemenyer.

Det blir litt i rykk-og-napp dette med å planlegge ukemenyer, men jeg er i alle fall i godt driv akkurat nå. Det er jo egentlig veldig økonomisk å planlegge innkjøpene på dette viset, så det er jo bare dumt at jeg ikke er like flink hele året.

Ukeplan, plass til "oppskrifter" og eget felt for å skrive opp det man trenger å handle. Når alt er klart og planlagt, så lager jeg meg handleliste i den lille notatboken som jeg alltid har med meg i håndvesken.
Alternativ planleggingsliste. Har ikke "prøvd" denne enda, så jeg vet ikke helt hvor bra denne er i forhold til planlegging. Men, vil kanskje fungere bra om man har små barn som kan være med i planleggingen ettersom feltene er delt opp i kategorier?tirsdag 23. august 2016

Noen bilder

Sommer, altså.... Det er vel det samme som at det blir lite blogging.
Men, for de som ønsker, så hiver jeg heller ut noen bilder fra den siste tiden inntil det kommer et skikkelig innlegg igjen.


Litt "hummer og kanari", kan man si.

  


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails