torsdag 31. desember 2009

Godt nytt år!


Ønsker alle sammen et godt og innholdsrikt nytt år.

2010

mandag 21. desember 2009

Det er så koselig å pynte til jul


I dag fikk jeg noen fine greiner av ei skikkelig grei dame som hadde vært ute i hagen sin i ens ærend for å finne disse til meg. Vi har kunstig tre her hjemme hos oss, så da syns jeg det gjør seg med noen skikkelige grankvister for å få den rette lukten i huset.Jeg fant ingen vase som passet, gitt. Men, da tok jeg like godt å spraylakka den rosa med blå blomter på sånn at den ble matt sølv. Syns det ble ganske så ok, faktisk.

God advent til dere alle, - snart jul.

søndag 20. desember 2009

Julestemningen siger på

I dag har gutten min på 6 og jeg pynta juletreet vårt. Han var kjempeflink og det ble veldig koselig inne i vår lille stue nå. Ellers i dag, så har vi hatt masse koselig besøk, pakka julegaver og pynta pepperkakene vi bakte i går.

Nå er det -6 ute og vi har fått en passelig mengde sne. Kjempekoselig med juletre og lykter ute på trappa da.

Klem

søndag 6. desember 2009

Førjulstid i gangen


For å gjøre det litt mer koselig i gangen har jeg i dag julepynta litt og fått rydda vekk litt smårot. Jeg har holdt meg til hvitt foreløbig, men fyller nok på med litt rødt når det nærmer seg jul.
Jeg syns det er så koselig med levende lys, men er skeptisk til åpne flammer. Derfor holder jeg meg stort sett til lykter i alle størrelser og fasonger. Alle disse lyktene her på bildet har jeg faktisk funnet på Nille... Skålen med pepperkaker som jeg er så glad i, har jeg hatt så lenge jeg kan huske. Fikk den nok en gang i min barndom.onsdag 2. desember 2009

Pepperkaker


I ettermiddag begynte vi på julens pepperkakeproduksjon. En 6-åring er ikke alltid like motivert til å holde på så lenge om gangen, men vi fikk stekt opp to brett med pepperkaker.
Vi fikk ei skikkelig kosestund sammen og i morgen skal pepperkakene pyntes. Han har selvfølgelig plukka ut Non-Stop til pynt og farge til melisen. Etter hvert skal jeg også få satt sammen pepperkakehuset slik at det blir klart til pynting.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails