mandag 17. september 2012

Soverommet trenger en make-over...

Soverommet mitt er et trist "kapittel"... (sukk)

Jeg har så mye jeg så gjerne skulle gjort. Ser det liksom litt for meg innerst inne der inni hodet mitt, men det er så vanskelig å komme frem til en løsning, - og ikke minst bare å komme i gang!

Grovt sett, så slites jeg mellom to stiler: orientalskinspirert eller hvitt...

Uglelampe fra Kremmerhuset kan kanskje få flytte ned på soverommet, -jeg har jo to av dem...

Jeg er jo ikke stinn av gryn, så dette må gjøres så billig som mulig. Det enkleste hadde vel vært å malt opp veggene, men så er tapeten litt skadet på den ene veggen. Med litt småpirk, så kan dette sikkert fixes. Tapetsering hiver jeg meg ikke på (det har noe med tålmodighet å gjøre)... ;)

Det er jo greit å bruke ting man allerede har fra før og kanskje supplere med ett eller annet? Gardiner har jeg, - de er ganske nye og grå. Men, kanskje jeg burde kjøpe inn noen flere og henge foran skapene mine (som mangler skapdørne) for da blir det litt mer helhet på rommet...

Nattbord... Ja, det trenger jeg to av.

Men, så var det de andre rommene, da. Male ferdig gangen, kanskje? Enn gjesterommet, da..? Badet (grøss)....


Gjesterommet/kontoret før det ble tatt i bruk som "bod"... Kjedelig, men et rom med masse potensiale.
:)


Hmm... Som dere skjønner, - så har jeg litt å gruble på (he-he).


Vel, dette var i alle fall et lite livstegn fra meg. Nå får jeg dra på leit etter inspirasjon på bloggene deres og ellers rundt om på www.


Ha en flott dag.
Klem
:)

5 kommentarer:

silje sol sa...

Fine de uglelampene fra kremmerhuset, ønsker meg en slik :)
Har akkurat pusset opp soverommet mitt. Men man blir jo fort lei å da, skal ikke alltid så mye til, et par små forandringer, litt maling og pynt :)
Fin blogg, og ha en fin uke!
Silje

Black Feathers sa...

Heisann. ;)
Ja det skal ikke alltid være så enkelt med interiør og hvordan man vil ha det. Håper du finner ut av det. Uglelampen var nydelig.
Ting trenger jo ikke alltid å koste så mye penger. Har ikke stedet du bor på en sånn salg, bytte, kjøpe side på facebook? det har de her og mye selges mye billigere enn på Finn. Ellers så liger jeg "Ta det man har og tryll litt med det." ;)
Ha en fin kveld. ;)

Monica fra Moxas Univers sa...

Åh.. jeg skjenner sånn den følelsen du har. Vi har også ørten ting som ikke er ferdige her i huset og man vet liksom ikke hvor man skal begynne.

Ting trenger heldigvis ikke koste så mye lenger, vi handler masse på finn og gjennom fb som nevnt over her.. Kombiner hvitt og orientalsk da vel?? Evt mal rommet hvitt og ta en kontrastvegg på den veggen der du trengte å bytte tapeten ;) Jeg blogget i dag om mitt soveromsmareritt! Soverom i malte lecablokker! Har det virkelig noengang vært populært??! Det er leca "pyntesøyler" på kjellerstua! Holder på å dø av denne lecaen jeg!

Lykke til med prosjektet (prosjektene)

Klem fra Monica

Black Feathers sa...

Ja hvorfor ikke hekle litt nytt til interiøret. Mange bloggedamer hekler jo til og med matter til gulvet. Det skal jeg også prøve meg på sånn etterhvert.
Hvorfor ikke lage leca nattbord? Lecaen fikk jeg i kommentaren over. Eller kan du ikke lage noe tøft utav paller? De gis jo bort gratis. Hvis du googler paller så dukker det nok opp mye. Hmm, kanskje jeg må teste ut mitt eget råd? Hi hi.
Ha en fin dag. ;)

Glassveranda sa...

Man kan trylle med maling! :)) Vi har ingen tapeter i huset, og ikke kommer det inn døren her heller! -Til det er jeg alt for glad i fornyelse, så det må bære raskt og enkelt å endre farge og holde rent = maling! :0) Du kan jo også male noe spennende på veggen etterpå den har fått den fargen du ønsker. Jeg holder på å male et digert tre på veggen på "ungdoms"-rommet i huset (tidligere lekerommet! ;)) Blir spennende og dekorativt, og kan likegjerne brukes på et soverom! ;) Rimelig dekor er det også, og mye lettere å fjerne enn folie hvis du etter noen år vil endre dekoren igjen! ;) Mal noen slitne furumøbler fra brukthandelen eller noe du har stående. Fæle keramikkvaser, lysestaker, figurer eller andre ting i grelle farger kan ha fin form og bli de lekreste ting om du maler dem! ;) -Det enkle er ofte det beste! ;))

Lykke til med planleggingen! -Og ha en riktig fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails