lørdag 9. november 2013

Juleservice på budsjett

Altså... Tenk å være 40 år og ikke ha eget juleservice..!

En gang i tiden hadde jeg muligens et kaffeservice, - men det har nok forsvunnet i forbindelse med flytting og fordeling av eiendeler da vi flytta fra hverandre for mange år siden eller blitt pakka "vekk" i en av flyttingene mine.

Ikke har jeg sett noe vits i å begynne å samle eller ønske meg noe heller til nå, for det har alltid vært et eller annet viktig jeg har ønsket meg til hus og hjem i stedenfor.

Men, i dag har jeg kjøpt inn litt som en start. Jeg går for service på budsjett... For etter å ha drømt meg bort i Firkløverens mange vakre servicer, har endelig fornuften tatt meg. Firkløveren blir så dyrt at jeg kommer aldri til å bli "ferdig" med samlingen.

Så... I forbindelse med at Nille hadde 20% på et helt kjøp nå i dag, så stakk jeg innom og kjøpte inn litt av juleservicet de selger der.


Enkelt og fint.
Men, obs: Glassene "bør ikke" vaskes i oppvaskmaskin...Sånn til å begynne med, har jeg kjøpt inn dette:
2 middagstallerkener
2 djuptallerkener
2 boller
2 ølglass
2 snapsglass
1 lysfat

Jeg syns det var et veldig fint service og de har alt som trengs til middagsbordet og kaffebordet. Nå skal jeg ønske meg litt i gave pluss at jeg skal stikke innom en annen dag og se om jeg får kjøpt inn litt mer.

Alt dette kosta mindre enn kr 350,- med den rabatten de hadde akkurat i dag. Ikke ille!

Ha en riktig god helg videre!
Klem.

1 kommentar:

hill`s interiørblogg sa...

Kjempefint service. Enkelt og tidløst. Og super pris ;0)
Hvis det er noe trøst, så har ikke jeg heller juleservice ;0)
Hadde for noen år tilbake... Da brukte jeg 3år på å spare til 12 pers, er service fra black design. Men det viste seg å være kjempedårlig kvalitet og alle fatene gikk sund.. Såååå kipt så jeg heiv alt.
Endte opp med IKEA 365 service.
Kjempefornøyd med alt helt hvit ;0)
Ha en fin kveld.
Klem fra Hill-Iren

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails