mandag 18. august 2014

Vips - så var høsten her

Der var høsten her, gitt!
Første skoledag for mange i dag. Min kar har første dag i 6. klasse i dag og dette trinnet skal være faddere for 1.-klassingene som begynner i dag. Spennende for alle.

Som noen av dere har fått med dere, så ble jeg hytteeier i sommer... Det kom litt plums på og jeg er fremdeles litt "fortumlet", men glad. 

Jeg tror jeg har "tusener-på-tusener" av bilder derfra tatt nå i sommer. Først måtte vi hive oss rundt og ta en dagstur utover for å inspisere hytta og ta bilder.

Senere var jeg noen helgeturer utover for å male litt og henge opp mine egne gardiner. En del planlegging for årene som kommer har jeg også gjort (Rom ble ikke bygd på en dag, ikke sant?).

Jeg har lovet bilder fra hytta og det skal dere få. Men, jeg må nok gi dere dem i rykk og napp ettersom jeg må gå gjennom bildene og redigere litt. ;)

Utsikt fra området rundt hytta. Fantastisk!

Et kjent motiv for mange: utsikten fra en fjelltopp på øya.

Noen av mine overskuddsbokser har fått hedersplass på hytta. Her har vi både kaffe, te og førstehjelpsutstyr på plass.

Frokost ute i det fri i sommervarmen. Notatblokka er på plass...


Kjøpte et nattbord til en 50-lapp og malte det hvitt. Ble perfekt på soverommet på hytta. Har en knott hjemme som skal tas med utover og brukes på dette.

Da her dere fått noen glimt. Flere glimt kommer etter hvert.

:)

2 kommentarer:

Ann sa...

Se der ja, det blir, det blir! :) Flott beliggenhet på hytten din var det også! Lykke til med fortsettelsen, blir gøy å følge med videre! :)

Ha en finfin uke! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Lottemora sa...

Gratulerer med hytte! Utrolig vakker beliggenhet da!

Lotte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails