søndag 20. juni 2010

Har vært "på shopping" hos Hilde Heimdal

Jeg er titt og ofte "inne" på nettbutikken til Hilde Heimdal og drømmer meg bort. Hun har alt for mye lekkert i nettbutikken sin (he-he)! Noen varer har jeg da bestilt også, - og flere blir det nok.

Disse wallstickersene har jeg fått skikkelig sansen for, og Hilde har mange fine. Jeg bestilte meg to stykker; "Velkommen" og "Toalett" (de er jo så lekre).


 
"Velkommen" har jeg planer om å plassere på ytterdøra mi når jeg har fått malt den. Akkurat nå er den brunbeisa og slitt (les: stygg), men skal få noen strøk med hvitbeis i løpet av sommeren. Blir nok bra lekkert, ja! :)

Jeg fant også ei kjempesøtt lita zinkskål også som jeg falt helt for. Jammen hadde ikke snille Hilde lagt med ei ekstra skål i pakken..! Tuuusen takk! ♥ Har noen idéer på hvor de ska få stå, men har ikke helt bestemt meg enda.


Håper dere alle har en super kveld.

3 kommentarer:

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Så fine stickerser du har kjøpt deg. ;o)

Kjempekos du ville være med på min give away.

Ha en super uke.

Klem Simone ;o)

Fru Fjeldhammer sa...

se her ja, slike merker veggord har jeg kjøpt og, men med strie på veggen så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med de enda!

Kos degi finværet..
klem

Det lille huset med druehagen sa...

Heisann og takk for koselig kommentar:)
Har brukt Lady Interiørmaling fra Jotun. Blanding av olje og vannbasert. Den gulner ikke og holder bra. Dessuten er det minimal malingslukt!! Flott blogg du har! Slenger meg på jeg;)
Lykke til med benken.
Klem Gro-Beate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails