lørdag 12. mars 2011

Brannsikkerhet


I dag har jeg kjøpt inn to nye røykvarslere til leiligheten.

Etter alle brannene her i byen den siste tiden, har jeg tatt en ekstra tenkerunde rundt dette med brannsikkerhet. De røykvarslerne som jeg nå skal ta ned og erstatte med disse nye, var montert i leiligheten da jeg kjøpte den og vet dermed ikke hvor gamle de er...

Disse nye er optiske og fungerer sånn at dersom den ene alarmen går, så starter også den andre automatisk. Veldig greit når man har flere etasjer.

Litt annet til huset har det også blitt.

Durance

Ny flaske med vaskemiddel.

Jeg måtte også kjøpe med meg ei flaske med skyllemiddel for å teste denne. Hører jo mye bra om den også, men får se hva jeg erfarer. Litt dyrt skyllemiddel i grunnen (he-he).Ønsker dere alle ei riktig god helg videre.
Selv skal jeg mote meg opp til å skrive ei årsberetning...

"Skal bare...." først.
:)


Alle mine tanker sendes til ofrene og pårørende etter jordskjelvet!

2 kommentarer:

Fossestua sa...

Fornuftig kjøp av brannvarslere! Huff så ekkelt det er med en mulig brannstifter gående løs! Håper de får fatt i vedkommende snart!
Herlige Durance produkter du har kjøpt deg :) Deilig det skyllemiddelet, men fy for en pris på det. Går nok mest i Soflan Ultra her i huset, hihi ;) Men deilig å unne seg litt hverdagsluksus av og til :)
Klem fra Lise

Violetta sa...

Å ja, røykvarslere må man ha!
Ang. gardiner og ventetid. Huff ja, er bare å smøre seg med tålmodighet. Tenkte jeg skulle kjøpe stoff og sy selv, men det var før jeg så at ventetida på stoff var akkurat like lang, så nå vet jeg ikke... Det eneste positive er at jeg bestilte en lampe for et par uker siden, som skulle komme på lager 25.mars, men den hentet vi på fredag, så man kan få positive overraskelser også! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails