søndag 15. mai 2011

Forberedelser :)

Snart er det 17. mai og vi skal feire nasjonaldagen!
Hurra!

:)

I ti-tiden skal vi gå i barnetoget sammen med klassen til junior. Pappa'n kommer og blir sammen med oss hele dagen, - som vi pleier. Kjempekoselig at vi kan feire sånne dager sammen! Seinere på dagen (etter å smakt is, brus, pølser og kaffe sammen med familien) skal vi til sentrum for å se på borgertoget.

Jeg må vel innrømme, at det blir veldig rart å ikke være med å spille sammen med hornmusikken, slik jeg har gjort i alle år. Da junior begynte i første klasse, kjente jeg ikke at tiden strakk til, så jeg tok meg pause. Så dette er andre året jeg ikke er med og spiller.

Bittelitt godt å ikke spille er det jo også, for med tre lange spilleøkter i løpet av dagen, kan det bli noe hektisk.


Nå skal jeg ikke ha hverken kaffe- eller middagsgjester hjem til oss denne dagen, så det er ikke nødvendig med de kjempestore forberedelsene her i huset. Men, det blir ikke feiring uten noen flagg og bånd.

Derfor har jeg (allerede) gjort klar noen kubbelys til spisestuebordet og funnet frem noen pyntenåler til junior og meg. Flagg skal opp i stuevinduet og balkongflagget skal opp!

Her står kofferten klar midt på stuegulvet, for vi reiser avgårde til Tyrkia om morgenen den 18. mai (yei!)! Det er nok litt derfor jeg ikke føler for å ordne til kaffe og kaker og sånt her hos oss den 17. mai. Tror ikke jeg rekker å få det til.

Kanskje det blir en enkel kopp kaffe på altanen (for jeg har bestilt finvær!).


:)

Ønsker dere alle ei flott feiring når dagen kommer!

1 kommentar:

Black Feathers sa...

Da prøver jeg igjen for forrige kommentar ble ikke publisert.
Heisann, jeg kom over bloggen din hos en annen blogger. Veldig koselig blogg du har og jeg falt helt for oppskriften din på minitubs med pølser ol. Den skal prøves ut her hjemme. Det er nå helt sikkert, så takk for tipset ;)

Ha en flott helg ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails