fredag 10. februar 2012

Forandring fryder

Utrolig hva farger kan gjøre med et rom.


Det øverste bildet er lånt fra prospektet og tatt før jeg flytta inn. Materialene som er brukt på veggene er i god stand og det er ikke nødvendig å rive ned noe. Så vel for meg å rive den hylla som går langs de to veggene, men da måtte jeg også rive alt det andre, da denne er "bygd inn" i veggen.

Med god hjelp fra venninner, så heiv vi oss rundt og malte hele stuen før jeg begynte å flytte inn møbler og dill. Det var gjort på et par dager og resultatet ble kjempeflott! Takk til gode hjelpere!

Det nederste bildet er tatt nå nylig og her har altså veggene fått sin eggehvite farge og møbler har fått sin plass. Bilder og småstæsj er ikke helt hvor det skal være enda, men det blir etter hvert... Sofan begynner å dra på årene, men den skal beholdes foreløbig. Planen, på sikt, er å få tak i en litt lysere grå tre-seter med sånn sjeselongdel på. Det kan bli digg..!

Sofaen har jeg plassert akkurat der for å kunne sitte og nyte utsikten gjennom det store stuevinduet.


Her er et bilde jeg har tatt fra altandøra... Som dere ser, så er det ikke noe å si på utsikten.


Å sitte i sofakroken og se på utsikten er heller ikke ille.
:)


Dette er altså den ene delen av stuen, - i den andre delen har jeg TV-kroken min. Jeg fikk tak i et par kjempegode lenestoler med puffer til som står der. Det kommer bilde derfra også etter hvert.


Ha en fin dag, alle sammen.


1 kommentar:

Mailinn`s interiørblogg sa...

farger kan kanskje ikke flytte fjell men utrolig for en forskjell de kan gjøre =) stua ble kjempe fin =) klem til deg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails