søndag 17. mars 2013

Nydelig lørdag


Vi gjorde det veldig enkelt denne lørdagen. Egentlig burde man vel rope ut at man har vært på skitur med bålpølse og bålkafffe?

Vel, vi gjorde nesten alt det der... Bare det at vi lot skia stå og tok turen hjemme i hagen vår. Junior var ikke spesielt lysten på å dra på tur og i grunnen ikke jeg heller. Dagene ellers er jo så korte, så vi kjente egentlig på det (begge to) at vi hadde lyst til å være hjemme og kose oss.

Derfor pakket vi bare en stor bag med kaffe på termos, pølser, kakao, pølsebrød og hva ellers man trenger på tur, og traska ut i hagen. Der fyrte vi opp i utegrillen og grillet pølser. Snøballkrig, basing, aking, snøhuler... Ja, alt dette fikk vi til i vår egen, lille hage.


Bare det å sette seg på benken og kjenne solen skinne i ansiktet... Så deilig! Til daglig ser jeg jo ikke sola..! Kontoret vi sitter på er plassert i en kjeller og det er ikke bare å stikke ut og se etter sola når som helst heller. Ikke bra!

Her er ei til som har hatt en fin lørdag.

Kattene er sosiale dyr! De storkoser seg når vi er ute i hagen, - da vil de være ute like lenge som oss. Her har litj-pusen korna av i godstolen etter noen timer ute i snøen og sola sammen med oss.


Ønsker dere en flott søndag.

3 kommentarer:

Mitt Kreative Krypinn sa...

Hørtes ut som en helt fantstisk koselig dag!
Jeg og min yngste sønn pleide å ta sånne turer etter hver kortdag på skolen hvis formen min var god nok. Nå er jo de forlengst over, så det er ei stund siden sist, men når jeg leste dette kjente jeg at jeg savner det. Håper være blir bra i påsken, for da blir det nok bål på oss også.
Ha en flott søndag!

Klem Marit

Glassveranda sa...

Kommer som oftest ikke lenger enn til terrassen jeg heller, hi, hi, men det er da langt nok? Det viktigste er å kose seg med vårfølelsen i solen! ;)) Ofte kan det være nydelig i hagen, mens det viser seg å være "blåsbortdagen" på fjellet, og dermed har man rotet bort flere timer å pakke og komme eg på fjellet, -verdifulle timer man heller kunne kost seg i hagen på terrassen i solveggen! ;)

Meldt messe flott utevær fremover, så jeg er kjempeklar for mange slike solvegg-dager nå! ;))

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

hill`s interiørblogg sa...

Åååå det hørtes ut som en perfekt Lørdag.
Må innrømme at det er noen sånne helger her også, der vi ikke kommer oss lenger ut på tur en i hagen. Så lenge man er ute og koser seg er det vel ikke nøye hvor man er, bare man har det fint.
Ha en flott kveld.
Klem fra Hill-Iren

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails