mandag 22. april 2013

Colgate® ProClinical A1500 - erfaring etter testing

DA har vi prøvd denne noen uker:

Colgate®ProClinical A1500


Det følger med to børstehoder, noe som gjorde at guttungen i huset også kunne være med og teste.

For å få best utbytte av børsten og for å forstå hvorfor der er et display på den, så BØR man absolutt lese bruksanvisningen før man setter i gang og bruker den. Heldigvis en kort og lett forståelig bruksanvisning, så det tok ikke lange tiden. Du kan f.eks. sette den på auto, - da endrer den hastighet alt etter hvilken vinkel du holder børsten. Ellers, kan du sette den til å gå i samme hastighet hele tiden.

Har jo tidligere prøvd den børsten som heter OralB og har vel i grunn denne som referanse for å kunne sammenligne. Børsten fungerer veldig bra, den! Tennene blir i alle fall merkbart renere enn ved bruk av en vanlig tannbørste. Men, om den kommer til å slå ut OralB sin børste, er jeg noe usikker på.

En absolutt fordel (i alle fall hjemme hos oss), er at det ble morsommere for guttungen å pusse tennene med denne i forhold til med den vanlige, kjedelige tannkosten.

I alle fall:
ProClinical står på badet og vi bruker den regelmessig fordi den funker! Derfor har jeg i grunnen ikke noe problem med å anbefale denne.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails