torsdag 4. desember 2014

Nytt gulvteppe på stua

Jeg måtte ha meg nytt gulvteppe til å ha under salongbordet! Det gamle var totalt utslitt, nedtråkka og stygt. Men, du verden, så vanskelig det er å velge! Det finnes jo så mange lekre tepper både i nettbutikker og butikker.

Vel... Det endte til slutt med at jeg bestilte meg et rimelig teppe hos Jotex. Det ble helt greit i stua. Noe uvant med et gulvteppe med flere farger i forhold til det lys grå jeg hadde før.


Så... Når jeg vinner i lotto, kan jeg kanskje finne det ultimate drømmeteppet (he-he). 

*

Ellers, så ble det litt action her i går under uværet. Vi (borettslaget) renoverer fasader i år og så var snekkerne her og fjerna bordkledningen for en stund siden slik at det skulle være klart til vindusskifte og kledning når de er ferdig på leilighetene før meg. 

Det som dermed skjedde i går da det blåste såpass mye, var at først fløy det av masse papp fra veggen. 

Stakk på nytt nesen ut da det lysnet ute og ble helt forskrekket av å oppdage at to av veggplatene som dekker kvisten også lå så "fint" på bakken og var skadd. Det var dermed åpent rett inn på kvisten og jeg ble veldig redd for at vinden skulle få tak og rive taket, rett og slett.

Fikk tak i snekkerne kjapt, heldigvis, så de kom og satte på platene igjen og sikra så det ikke skjer igjen før de kommer hit og fullfører arbeidet.

Puh,,,


Ha en fin dag videre.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails