onsdag 4. mai 2016

Det er vår og tid for vårrengjøring...

...eller?

Det er i alle fall tid for rydding og rengjøring utendørs nå når det endelig er litt opphold og varme i været.

Her er jeg i gang med rydding og kasting. Utrolig hvor mye skrot som samles opp i løpet av en vinter. Så nå kastes gamle, ødelagte hagemøbler. Overskudd og skrot fra boder, leker som ikke lengre er i bruk eller har "livets rett" går også i kontaineren.

Innimellom ryddingen og kastingen, så driver jeg på med litt småpynting av typen sommerblomster. Nå er det vel fremdeles fare for nattefrost her jeg bor, men Stemorsblomster og Margeritter er hardføre planter som allerede pryder noen av utekrukkene mine. De har fått seg noen frostnetter, men lever og blomstrer like fint likevel.

Noen større planer og drømmer for utearealene mine har jeg jo også... Men, til det trengs det antageligvis noe snekkerhjelp. Nå skal jeg ikke legge ut i det vide og brede om alle mine ønsker og planer, - kanskje det kommer noen drypp utover sommeren dersom det blir noe av.

Hvilke planer har du for våren og sommeren? Har du noen store prosjekter på gang, eller har du alt "på stell" og bare skal kose deg i hagen eller på balkongen?


Ha en fin dag.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails