fredag 26. august 2011

Dagens matpakketips - en utfordring?

Det er ikke bestandig like enkelt å få til denne matpakka til skolegutten. En 8 åring kan jo også bli litt lei den brødskiva med prim på til tider... Han er samtidig ikke den som liker så mye, - så det blir en utfordring å variere innholdet i matpakken.


Men, her er i alle fall noe han gjerne vil ha med seg av og til. Pasta og pølser. Selvfølgelig sender jeg med han litt frukt også. Selv er jeg ikke noen karbo-spiser, men en aktiv skolegutt trenger dette.

Har dere noen gode matpakketips? En liten miniutfordring fra meg til dere er å lage et lite innlegg med en god og fin matpakke. ;)

Ønsker dere alle en fin dag!

5 kommentarer:

"En Vintage Drøm" sa...

hei hei..
Din ide skal jeg iallefall ta med.. Jeg er elendig på matpakkepakking ideer!! Jeg har også en 8 åring, som kom hjem igår og klaget på at han allid hadde den kjedeligste maten i klassen.. "Alle" de andre hadde "alltid" noe godt i pakken. Det stikker jo litt i magen, men må innrømme at jeg ikke liker (hater) å stå ved kjøkkenbenken.. Så jeg følger gjerne med, og ser om det komme noen gode forslag.. :)) goooo helg!! :)

Black Feathers sa...

Her spratt jeg opp tidlig for å lage lapper til frokost. Min 11 åring pakket fornøyd ned lapper med ost på i matpakken. De er litt grove slik at det er ordentlig"mat" i dem ;)
Kos å ha pasta og pølser i matpakken da, tenker han gledet seg til lunch ;)
Ha en super helg ;)

Anya adores sa...

Din madpakke er superfin - jeg kan godt lide den lille bakke-opdeling.
Ha en god weekend.
Axxxx

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
så kjekk den boxen var, en sånn skulle jeg gjerne eid - hvor har du fått tak i den...???
nei du, matpakker er ikke enkelt - en mat som har ligget i sekken i flere timer er nok ikke så god...så her følger jeg med, junior går andre året på videregående - å har aldri likt mat, uansett hva...så det har ikke vært enkelt, masse næringsdrikke her i gården...

Ha en super uke...

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Hei dere. Så koselig å få så fine tilbakemeldinger. :) Nå skal jeg ikke skryte på meg supermatpakker hver dag, men jeg prøver å variere så mye som mulig (he-he). Det er ikke så enkelt når det er så mye han ikke får til å spise. Men, det går seg heligvis til. :)

Sånne "lapper" får også junior med seg av og til. Lurt å gjøre dem litt grovere. ;)

Den supre matboksen på bildet heiv jeg et par stykker av i handlekuren en dag jeg var på Coop Xtra. Tror jaggu de var gratis... :D

Jeg har funnet en del andre gode idéer på nett. Legger alle mine egne og de jeg finner på denne siden:

http://pinterest.com/helen_karlsen/lunchboxes/

Det er bare å gå inn og la seg inspirere. :)

Klem
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails