mandag 8. august 2011

-Nilles skolesekk (del 3)

Da er det opp og avgjort! Etter å ha testet sekken fra -Nille nå i sommer, har avgjørelsen fallt.

-Nilles skolesekk skal brukes til høsten! Det har junior bestemt seg for!
:)


Nå har vi også vært avgårde og kjøpt inn litt stasj og skrivesaker hos -Nille. For noen priser! Junior fant favoritten sin blant skrivesaker og drikkeflasker; Star Wars! Og mor fant billig bokpapir!

:)

Ønsker du å lese testernes erfaringer av -Nilles skolesekker, så kan dere ta veien til bloggen deres her.

Jeg har selv ingen problemer med å anbefale denne sekken til andre som er på utkikk etter en god skolesekk for dem på 1. til 3. trinn. Nå er det vel sikkert flere som får utdelt den orange sekken før skolestart i 1. klasse. Men for de som skal videre i trinnene, er dette en dugelig sekk. Og til hvilken pris!?! Kun kr 199,-!
2 kommentarer:

Black Feathers sa...

Så fin den sekken fra Nille var. God å se at det kommer brukbare altærnativer til de dyrere sekkene ;) Ja det er på tide å kjøpe inn skolesaker for tiden frem mot skolestart nå , går jo så fort ;)

Ha en fin dag ;)

Ekte Interiør sa...

Så koselig å kjøpe inn ting til skolestart! :) Så bra at junior er fornøyd med sekken. Min lille gubbe skal begynne i barnehage til uken og jeg tenker det sier svisj og så er det skolestart for oss også... Blandende følelser her akkurat nå. Tiden går så fort! Ønsker deg en god kveld! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails