torsdag 14. juni 2012

Ny lampe og pus til doktor'n

Pus hadde vondt i poten sin, hun. Så vondt at ikke engang matmor fikk lov til å se hva som var på ferde... Derfor måtte jeg bare få time hos veterinæren slik at vi kunne finne ut av hva som hadde skjedd.

Hun hadde nok "bare" stukket seg på noe, for det var ikke noe brudd eller noe. Men, hun var skikkelig betent, stakkar. Men, for å få undersøkt henne og ta vekk det vonde, måtte det bedøvelse til. Hun fikk sovemedisin og smertestillende, så veterinæren fikk tømt såret og lagt på bandasje.

Det var ei ganske ør katte som etter hvert våknet opp hjemme i stua. Stakkar. Men, utpå kvelden var hun seg selv igjen, heldigvis. Men, hun maser selvfølgelig veldig på å få gå ut, noe hun ikke får lov til før såret er grodd.

Vi måtte ut og få litt frisk luft, godt inntullet i pledd, vel og merke.

Årets blåtur med hornmusikken sto for tur sist helg!

Klokka fire fredag ettermiddag satt vi klare på bussen og dro avgårde på blåtur. Som vanlig, var det kun de i komitéen som viste hvor vi skulle... Heldigvis, også i år ble turen lagt ut på Helgelandskysten, - denne gangen til Sleneset rorbukamping.

Det ble en flott tur med spilling, avslapping, grilling og sang (+ litt mere gøy). Været ble helt ok, - litt for mye vind bare. Men, sånt tåler vi.


Nylampa er på plass!Jeg bestilte denne lampa fra Kremmerhuset og har nå fått hengt den opp i gangen over mormors gamle skap. Det var veldig vanskelig å få tatt et skikkelig bilde av den, - får se om jeg får tatt et bedre bilde senere.

Det følger ikke med el-oppheng, så dette har jeg ordnet selv. Men, den er faktisk veldig fin uten lys også, så man  ikke absolutt ha lys i den.Kjempefornøyd!

Snart helg, - folkens. Ha ei riktig god ei!
Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails