søndag 3. juni 2012

Stable ved og planlegge hage

Ja, det et det jeg har lyst til i disse tider. I dag fikk jeg endelig tid til å ta et lite tak i hagen igjen. På med hanskene og røske ugress for å redde det som eventuelt fantes av stauder blandt alt som har vokst opp i beddet i vår.

Noen skatter har dukket opp, ja. Jeg har funnet "Forglemmegei" og noe som kan se ut som "Astilbe". Ja, og så har jeg funnet "Liljekonvall" i noen av småbeddene rundt om kring. :)

Stabla ved, har jeg gjort i dag. Men, ikke så mye, da...
Jeg har jo tynna ut noen av trærne her tidligere i vår og så har jeg fått noen trær fra andre som har saga ned hjemme hos seg selv.

En sped begynnelse.

I dag fikk jeg hjelp av en som har motorsag så jeg fikk kappa det jeg ikke har greid å ta med håndsaga. Meeen.... Jeg har en haug med store (nok) stubber som jeg må ha ei skikkelig øks eller vedklyver for å få klyvd... Jajja, sommeren er ikke over enda.

Sånn. Nå kommer deg seg.
:)

Men, vent litt..!

Noe jeg ikke la merke til før jeg så over bildene jeg hadde tatt, var noe som hadde dukket opp på det første bildet. Se etter og finn forskjellen mellom disse to bildene.Et hjerte viste seg frem på betongen.

Så rart... Men, gøy...


Ønsker dere alle ei flott uke!
:)

2 kommentarer:

hill`s interiørblogg sa...

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding inne hos meg.
Ååååh har nok hatt den samme jobben som deg den siste tiden. Tatt vare på de stauder som er verd å ta vare på og plantet de om og ikke minst sikret veden til vinteren... Grei sysling når det ikke er den store varmen ute.
Lykke til videre med hagestell og vedhuggsten.
Klem fra Hill-Iren

Mailinn`s interiørblogg sa...

så effektiv du har vært med vedstablinga;) det må nok til skal dette været fortsette ;) er morsomt å se hvilke vekster som har overlevd den nordnorske vinteren vår;) ååh så heldig du var som fant et hjerte ;) da er det kanskje en engel som passer på deg <3 har jeg ihvertfall hørt.. klem til deg ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails