lørdag 28. juli 2012

Endelig en dag med sommervarme :)

ENDELIG ble det mulig å sitte ute på altanen igjen. Etter uker med regn føltes det ubeskrivelig deilig å kunne sitte ute uten å fryse.

Solkroken min.

Altanen har jeg delt opp i to soner. Her ser dere solkroken min. I andre enden har jeg rottingmøblene mine. Der er det perfekt å slenge seg nedpå i sofaen eller i en av stolene med en kopp kaffe og et blad eller ei bok.

I gårkveld fikk jeg faktisk malt litt mer på denne ene veggen som sårt trenger maling etter at den fikk ny bordkledning i fjor sommer. Heldigvis var bordkledningen grunnet fra fabrikk sånn at den overlevde vinteren uten å bli ødelagt, for forrige eier hadde ikke tatt seg bryet med å male...

Og så jeg som malte veggene der jeg bodde i fjor (sukk).

Ellers... Så holder jeg på å male opp en liten kommode. Den blir (sjokk) eggehvit! (he-he)
Den må få nye knotter! Men, jeg har ikke lett etter dem enda. Kan hende jeg venter til jeg har vært i Trondheim, - kan jo fort finne noe der.
;)

Ønsker dere alle ei flott helg!

Instagramfoto. Helt hekta!
--> Leyla73

Klem


2 kommentarer:

Edel Annie Tverberg-Svedal sa...

Hei hei! Her har du jo en kjempefin blogg, Helén! Og du har jo virkelig holdt på en stund og har erfaring og masse stæsh på sidene! Du er flink!! Artig å følge med på forandringa til DITT hjem i nyleiligheta! :) Klem

Mailinn`s interiørblogg sa...

det var deilig forrige helg med utevær;)har bestillt det samme nå til helgen..krysser fingrene;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails