søndag 30. desember 2012

Julehilsen

Sitter her og skriver, men lillepusen vil bare ha kos, så jeg ble litt forstyrra.
Hvem kan motstå denne søtnosen når hun kommer og vil ha oppmerksomhet..?
Så, etter litt kos og oppmerksomhet, fikk jeg gå tilbake til mitt igjen (he-he) og hun har lagt seg på nabostolen og slapper av på sånt vis som bare katter kan.


Jeg skulle egentlig bare vise dere et par ting jeg fikk til jul. 

Versage - Bright Crystal.

Deilig duft. Endelig fant jeg en parfyme jeg får til å bruke. Parfyme er vanskelig, syns jeg! Eller, det er jo ikke parfymen jeg har fått, det er eau de toilette og gjør at jeg kan bruke den til hverdags om jeg ønsker.

Kähler Urbania lyshus.

Disse fikk jeg av svigerinnen min. Tror egentlig vi kjenner hverandres smak ganske godt. Jeg kikka jo på denne serien da jeg stakk hodet innom Cornelias Hus da jeg var i Trondheim i høst, men var ikke i shoppemodus. Så det kom et lite "wow!" fra meg da jeg åpnet gaven.

Fra meg ble det kun fornuftige gaver i år, - så jeg får vel finne på noe lurt til bursdagen hennes istedenfor. ;)

Det ligger noen gavekort til meg også blant julegavene også, så på nyåret skal jeg innom parfymeriet, BIG (interiørbutikk) og Interiørgalleriet for å se om jeg finner meg noe fint til hjemmet. Problemet blir vel helst å klare å velge ut noe (he-he).


Ønsker dere alle ei flott nyttårsfeiring.

5 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Masse fint du har fått!!
Og herlig pus!!
Godt nyttår til deg,klm ingrid l

Mailinn`s interiørblogg sa...

nydelig liten pusekatt. skjønner godt det ikke går å si nei til kos me den karen;)de lyshusene var kjempe fine. Er de laget av keramikk? bare sett slike hus i sink. veldig pene var de ihvertfall=) synes også parfyme er vanskelig. Blir så fort lei duften så må ha så mange forskjellige parfymer. Fortsatt GOD JUL og fin feiring i morgen;) klem..

hill`s interiørblogg sa...

Hehe ja hvem kan motstå den lille søte karen.. Flotte ting du har fått, og husene er jo så fine... Fortsatt fin romjul til deg også.
Klem fra Hill-Iren

Glassveranda sa...

Nydelig liten pusekatt, skulle så gjerne hatt en slik en jeg også, men vi er to i vår husstand som allergiske mot slike, så jeg må nok nøye meg med å nyte bildene! ;)

Flotte små hus, koselige på skjenken både sommer og vinter! Kjenner ikke duften på den parfymen, men flasken var nydelig! :)) Har selv mange parfymer, kjekt å ha, fint med litt variasjon alt etter anledningen! ;))

Ønsker deg og dine et godt nytt år og en fin nyttårsaften! Vi snakkes! :0)

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Fiinfine gaver du har fått!! Lekker parfymeflaske! Har ikke sniffet på den, men skjønner akkurat hva du mener om det vanskelige! Har funnet meg noen favoritter jeg og :) flotte hus, og en søt pus!! Rim og greier, haha ;) ha ei fin nyttårsfeiring :) klemmer fra Edel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails