søndag 17. februar 2013

Bloggetreff i Mosjøen

Bloggedamer fra Mo i Rana og Mosjøen har hatt treff her hjemme i Mosjøen lørdag denne helgen. En gjeng med trivelige og blide damer har vært på Bohus og styla litt for dem, vært på kafé og butikkrunde i tillegg til noen hjemme-hos-besøk.

Sitter i bilen og venter på bloggedamene fra Mo for å være "guide" for dem. Snøen lavet ned, men det ødela absolutt ikke stemningen.


BOHUS
Første stopp var Bohus. Her fikk vi boltre oss i utstillingssonene deres og piffe opp med puter og pynt. De gav oss også 20% rabatt på alt vi handlet denne dagen.

Her kommer et bilderas. Kom ikke på å ta "før-bilder" av alle gruppene før vi satte i gang. Men, resultatene ble veldig bra. Det hørtes ut som om butikksjefen var fornøyd etter stuntet vårt og han låååvte at stylingen skulle få stå etter oss.


Hjørnegruppe. 

Spisebord. Ble jo helt nydelig etter oppshining.stylingen


Her har "Englehvitt"-damen fått til en lekker sofakrok.

Her tok "Englehvitt"-damen og jeg et tak og styla litt. Bytta fra et sort, kjedelig bord til et hvitt bord, la til et par brune puter. Vips, - så "pop'a" stolene frem! Litt stasj på bordet gjorde seg også.

En begynnelse. Spennende å se hvordan det blir til slutt. Her var det helt "nakent" før damene begynte stylinga.

Ble jo så knall!

Takk til Bohus som lot oss gå bananas i butikken.SJØGATA KAFÉ
På tide med en pause på denne koselige kaféen i Sjøgata. God mat og god stemning! Jeg ble i alle fall kjempemett etter ei skål med nydelig suppe.


En kopp kaffe måtte til.

INTERIØRGALLERIET
Lengre bort i Sjøgata, ligger Interiørgalleriet. Kjempemye lekkert og jaggu var ikke innehaverne så snille og gav oss 15% avslag på det vi handlet denne dagen.

 Å, så mange fine skatter!

Ha-ha.... Den ugla!

Etter god mat og en runde på Interiørgalleriet, var det fritt fram for shopping før hjemmebesøk hos noen av bloggedamene.

Tre av bloggerne her hjemme i Mosjøen hadde altså åpnet hjemmene sine og vi fikk komme på besøk. Og for noen hjem! Nydelige!

Disse besøkte vi:

Tusen takk for at dere åpnet hjemmene deres for oss.

Takk til alle for et trivelig treff! Her er nesten alle damene samlet.

Alle bloggedamene fikk hver sin goodiebag stappfull med kjekke ting. Det kommer et eget innlegg hvor jeg skal vise dere innholdet og presentere sponsorer. ;)

3 kommentarer:

adales verden sa...

Haha du fikk en skikkelig posering der! Takk du og for den finne dagen;)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Strike-a-pose!
(he-he)

Takk igjen til dere som har orga så masse for å få dette til! :)

Marion sa...

Kjempe flott innlegg ;) en virkelig trivelig dag :))
Håper vi ses igjen om ikke så alt for lenge!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails