onsdag 13. februar 2013

Ny sofa!

Aller først, så må jeg bare vise dere hva jeg fikk i morsdagsgave fra sønnen min på snart 10 år. Han  gav meg klar beskjed om at han ville alene inn på butikken, for han skulle finne og handle gave til meg og jeg måtte jo ikke se hva han skulle kjøpe.

Gjett om jeg fikk hakeslipp, da!

Sjekk det nydelige stettfatet!

Jeg har ikke vært og sett på det eller noe i forkant, - han har funnet ut helt alene at dette ville han kjøpe til meg.

Ellers... Så fikk jeg plutselig her en dag beskjed fra kraftlaget om at jeg hadde en jordfeil inne hos meg og måtte få dette fikset ASAP! Uææææ...! Digger ikke å ha sånne ting i uorden!

Heldigvis fikk jeg tak i elektriker og fikk fikset feilen kjapt og enkelt.

Her er synderen, nemlig!

Denne er nok unevnelig gammel (aner ikke ettersom jeg kjøpte denne boligen i desember 2011) og så tok den kvelden den for en stund siden. Det var bare å få ned spetakkelet og få opp en ny, så var alt i gulleste orden (juhuuu).

Nytt armatur på plass.

Det er så utrolig guffent å gå og vite at du har en feil på det elektriske. Heldigvis, nå er altså feilen rettet og det elektriske anlegget i huset friskmeldt.

Men, altså!
Det jeg egentlig ville vise dere i dag, var jo "bursdagsgaven" min!
Nå i februar fylte jeg 40 år og da ønsket jeg meg like godt gavekort på Møbelringen eller penger fordi jeg hadde sett meg ut en sofa. Og nå har jeg fått meg ny sofa(!) og jeg betalte bare noen hundrelapper selv for den ettersom jeg fikk masse gavekort i gave.

Noen syns kanskje det var rart at jeg kun ønsket meg dette. Men, hvorfor ikke når det virkelig er noe man ønsker seg? Eller hva?

Fra før hadde jeg bare en gammel og sliten tre-seter i salongen min. Denne hadde jeg dekket med pledd for å skjule det meste av slitasjen/solblekingen. Det ble i grunnen litt for lite sitteplasser med kun denne også, selv om jeg har puffer og sånt som kan settes frem når det trengs mer plass.

 Her er bilde fra stua før ommøblering og innkjøp av ny sofa. 

Litt smått om sitteplassene med kun treseter'n, ja...

Andre siden av stua. Disse to stolene har nå blitt flytta på for å få plass til den gamle treseter'n. 
Saken er den at sønnen min og jeg har blitt enige om at gammelsofaen faktisk skal få leve en stund til og har derfor flyttet den over hit.

WARNING!
Her blir det litt sånn reality-blogging. Kaos og rot! (Blæh!) Det er jo litt skummelt å "slippe dere inn" og vise frem hele stua med alt av rot... Værsåsnill å overse alt dillet og rotet! :) :)

 Gammelsofa'n er flytta. Kaos og rot råder både i stua og i hallen. Hjælpes, det henger vist ALT for mange vesker på kroken i gangen også (he-he).

Det gamle bordet må nok flyttes litt fordi den ene lenestolen må få plass her. Løsning ble funnet og bordet står i alle fall fremdeles inne på stua.


Da er ny sofa i hus og montering er i gang. Se, - den er GRÅ! (ti-hi)
Den var heldigvis enkel å sette sammen, men det er greit å være to. Så jeg er glad for at jeg tinga hjelp til monteringen.


Ta-daaaaa....
Der er'n!


Jeg er ikke helt ferdig med rydding og sånt enda, - hverdagen krever liksom sitt. Men, når alt er shina og på plass, så skal jeg ta bilder og legge ut så dere får se. T hælgæ, kanskje?

Til dere som undrer dere over hyllekreasjonene i stuen min: Det var sånn da jeg kjøpte huset og det ble mer arbeide å rive ned alt enn å male om (fra grønt og gult). Derfor ble det sånn.Til helga, ja...
Da er det jaggu bloggetreff her i Mosjøen!
Jeg gleder meg veldig til å hilse på andre lokale bloggere og til en liten besøksrunde til noen av bloggerne.

3 kommentarer:

Fossestua sa...

Lekkert! Grattis me ny sofa! Den passet perfekt inn hos deg, og så herlig det må være å ha fått flere sitteplasser ikke minst :). Gleder meg til å hilse på deg og de andre til helga :). Sees på lørdag :)

Fru Brekke sa...

Gratulerer med ny flott sofa!!
Ha en fin onsdag:)
Karen

Glassveranda sa...

Oj se der ja, det ble jo helt suuupert! :)) Gratulerer! Jeg tror faktisk vår sofagruppa er ganske lik denne i fargen, og jeg har ikke angret et sekund på fargevalget! :))
Apropo rot og "makkel" rundt omkring, du vi har det alle sammen! ;)) Vi bare blogger de/den kvadraten vi nylig har ryddet, hi, hi! ;)))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails