lørdag 24. januar 2015

"Nytt" soverom

Det kjennes i alle fall nesten ut som om jeg har fått nytt soverom...

Det ble ny seng på meg etter jul (endelig) og den er fantastisk god å sove i, - selv om det ikke er den dyreste sorten.

Tidligere hadde jeg ei gammel teakseng som jeg overtok etter mine besteforeldre. Men, det var nå på tide å bytte denne ut, - med ei seng uten kanter her og der.

Men altså... Med gammelsenga, så forsvant jo også de fastmonterte nattbordene. Soverom uten nattbord er lite praktisk. Kjappe løsninger måtte til og dermed ble det inn på JYSK for å finne noen greie og rimelige nattbord.

Nattbord ble funnet. Det ble også to puter og to lamper (uuuups)...


Jeg har ikke "før-bilde" av soverommet. Det var i grunnen ikke så mye å se... Men, nå ble det faktisk ganske så greit, selv om det er soverom på "budsjett". Nå gjenstår "bare" veggene og gulvet. Men, dette er ikke noe jeg prioriterer akkurat nå.

Sengeteppet er etter min farmor. Ellers er det vel innslag fra alle slags butikker her inne; Jysk, Møbelringen, IKEA, Princess og Nille. 

Ha ei fortsatt god helg alle sammen.

5 kommentarer:

Ann sa...

Gratulerer med nytt soverom, er så deilig med litt fornyelse, skal gi vårt soverom også et ansiktsløft men har ikke kommet så langt enda... skal kanskje bare bytte ut kunsten på veggene, vi får se, det skal ofte ikke så mye til. Riktig så kjekt ble det ditt nye soverom, stilig og duse behagelige farger! Sov godt! :))


Klem, Ann,
Glassveranda.

hill`s interiørblogg sa...

Kjempefint soverom... Og elsker de fargene du bruker. Malte mitt i fjor, men det har ikke kommet opp noe på veggene mine enda. Det er ikke akkurat et rom som jeg vil blogge så mye om.
Nydelig var ditt hvertfall. Ha en fin kveld.
Klem fra Hill-Iren

adales verden sa...

Deilig ;))) du den vasen er urørt...klarte ikke å bestemme meg for om jeg skulle eller ei!

Rune Edvardsen sa...

Flott soverom du har fått deg :)

♥ Linnie ♥ sa...

Koselig å titte innom deg igjen :D
Så fint soverommet ditt ble ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails