torsdag 21. januar 2016

Nye bruktfunn og gjenbruk

Stakk en tur innom bruktbutikken her om dagen, jeg... Jeg må gjøre det innimellom. Det er så koselig å gå og se på hvilke varer de har fått inn, - kanskje man er så heldig å finne en liten skatt.

Der gikk jeg og kika og ble stående og se litt på samlingen med glass og kom til å tenke på at jeg faktisk ikke har små snaps/aquavitglass. Så det ble til at jeg begynte å se litt ekstra etter for å se om de hadde noen fine, små glass.

Fant først to kjempelekre glass med høy stett, men det viste seg at det var brist i dem. Litt dumt med kun to glass også. Skal vel noe til å finne flere i samme serie...
Etter litt leting, så fant jeg disse glassene!

Det er 6 stykker og alle er helt fine. Og så til det som er litt gøy med å finne små "skatter" på bruktbutikker: de kostet kun kr 50,- for alle seks!

Så nå står de på utstilling i glasskapet på stuen klar til bruk.


Etter jul, så klarte jeg ikke helt å bestemme meg for hvilke lamper som skulle tilbake i stue- og kjøkkenvinduene.Stuevinduet fikk denne nye lampen som jeg fant på Nille. Ble veldig fornøyd med denne, så den blir hengende.


Disse to, som jeg tidligere har hatt i stuevinduet, hengte jeg opp i kjøkkenvindet. Det ble faktisk veldig koselig med dem sammen med de gardinene jeg har på kjøkkenet nå.

Jeg må vise dere et lite glimt fra gangen. Her ser dere mitt gamle, arvede te-bord, som jeg pusset opp for mange år siden. Har du fulgt bloggen en stund, så kjenner du det sikkert igjen?

På bordet står det en sort lampe som jeg fant på bruktbutikken(!) i fjor en gang til en hel 50-lapp. Under bordet står det en "storage-boks" fra Nille. Denne bruker vi til å samle opp våre tomflasker i. Har en blank søppelsekk i den, slik at når boksen er full, så tar vi bare med hele sekken og drar og panter. Lettvint.

Til høyre står det en kommode som opprinnelig var mørk brun. Jeg har hatt den stående bortgjemt lenge, men fant ut at den kunne passe fint i gangen nå til luer, skjef og votter. Det var bare det at brunt ikke passet så godt inn der. Da heiv jeg meg bare rundt og malte den i samme gråfarge som "mormorskapet" ettersom jeg hadde litt maling igjen etter at det ble malt.

Syns det ble ganske så bra.Da vil jeg bare ønske dere alle en flott dag videre og takk for titten.

♥♥

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails