søndag 14. februar 2016

Morsdag


...og valentinsdag. ♥

Her har vi feiret morsdag. Tenk på alle mødrene som var der før oss. Hadde det ikke vært for dem, så hadde ikke VI vært her. ♥

Nå har jeg alltid vært litt interessert i slekstinformasjon og interessen øker bare mer med alderen. Det er interessant p høre hvordan våre "formødre" levde. Det var ikke alltid så rosenrødt det livet de hadde...Jeg er så heldig å ha min mamma her fremdeles. Så i dag har vi vært der med blomster  og skravla litt. 

Selv har jeg også blitt gjort stas på i dag. Sønnen min på 12 hadde jaggu lura seg innom en av favorittbutukkene mine i går da vi var i byen og kjøpt gavekort til meg med sine egne penger. Den gutten, altså.Jeg måtte jo bake kake også i anledning dagen. Det ble en Pavlova. Kjempegodt! Så den har vi kost oss med her hjemme i dag...Klem til dere.

2 kommentarer:

Rita Solhaug sa...

Gutta va å ordna i lag på lørdag💙💙

Ann sa...

Å så koselig, -ja både dagen din og blogginnlegget!! ;)) Ja ungene begynner å bli store... hjelpe meg, synes mine nettopp begynte på ungdomsskolen (og på skolen i det heletatt!!), og til høsten skal min eldstemann på videregående... Men det er jo kjekt også det å se at de blir mer og mer selvstendige, selv om jeg grøsser ved tanken på at de etterhvert skal bli store og flytte fra meg... :S Vi må bare nyte tiden sammen med dem maksimalt mens vi har dem hjemme, og håpe de vil komme hjem til mammaen på besøk OFTE når de blir voksne! ;))

Stor klem til deg! :)

Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails