onsdag 30. mars 2016

Når man ikke leser nøye nok... (he-he)

Behovet for et nytt teppe under salongen på stua har meldt seg og jeg har lenge lett etter noe jeg kan kjenne meg komfortabel med å ha der.

Fant et teppe med drømmemønsteret, men det var av typen som kunne brukes utendørs og dermed ikke var i ønsket materiale.

Dermed måtte letingen fortsette. Men, ble først utsatt noen uker.Men, der! Der var matten jeg måtte ha og den var jo kjempebillig. Hiver meg rundt og bestiller. Venter og gleder meg til den kommer. Hentemelding kommer og jeg stikker for å hente pakken.

Hmm... Den var da merkverdig lett, denne matta..? Den er laga av PLASTIKK! Hvor i alle dager har jeg hatt hodet mitt? Denne matten er jo også av det slaget som kan brukes utendøøøørs. Jeg kunne ikke annet enn å le. Det var bare å legge noen nye planer angående matteendringene.

Den gamle under salongen, får ligge litt til. Etter hvert skal den utover på hytta for å erstatte den gamle som ligger under salongen der ute. Jajja... Da får denne plastmatten også bli hyttematte. Den blir jo helt perfekt under spisebordet! 


Sånn ser den ut, forresten (foto: ellos.no)

Skulle så gjerne hatt et som ser sånn ut under salongen hjemme, men finner ikke til en ok pris. Vel, jakten fortsatte og nå har jeg bestilt ny matte fra samme butikk. Dette er IKKE utendørsmatte! ;) 

(Foto: ellos.no)

Slettes ikke helt det samme som den forrige, men tror det vil gå greit likevel. Venter i spenning.Håper ellers at dere alle har hatt en fin påske.

Klem.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails