torsdag 7. juli 2016

Nyinnkjøpte hagemøbler

De hadde til kampanjepris på Europris, så da tok jeg meg endelig råd til nye møbler til veranda'n. Mine gamle møbler er "pensjonerte" ettersom putene og bordet er ødelagt. Men, jeg skal likevel forsøke å redde dem og bruke dem et annet sted i hagen.Sånn blir det i den ene kroken på veranda'n min. Det følger puter med til sittegruppen, hadde bare ikke lagt dem ut her... Plastmatten jeg har under sittegruppen, er det "feilkjøpet" jeg gjorde hos Ellos i vinter. Nå er jeg glad for at jeg ikke sendte den tilbake eller tok den utover på hytta, for den passer jo perfekt her! 

Lyslenken er mange år gammel og ble kjøpt på Nille. Den fungerer fremdeles og gir et koselig stemningslys (når det er mørkt ute). Ja, nå er det jo ikke mørkt om natta her for tiden, da. Den store, hvite lykten kjøpte jeg på tilbud hos Nille denne uken. Den er absolutt et helt greit (og billig) alternativ til de noe dyrere marrokanskinspirerte lyktene.

Blir nok trivelig å sitte her (når varmen kommer tilbake til oss).

Vikgården, Sjøgata i Mosjøen.

Det er ikke ferie på meg enda, men vi tillater oss likevel litt ekstra kos i disse dager ettersom det er skolefri. Vikgården kafé og landhandel i Sjøgata er en favoritt hos oss. Vi måtte derfor innom en tur i går ettermiddag for å finne noe godt å bite i før vi gikk og kika litt på utstillingene i forbindelse med "Galleria". 

Eplekake med is og krem. Ja, og så en veldig god kopp kaffe!


Et lite "stunt" mellom bryggene i Sjøgata. Pianoet står der for seg selv og spiller. Lån en av paraplyene som ligger ved siden av og gå og les hva som står på notearket.Var på hytta sist helg og denne utsikten blir jeg bare aldri lei. Bildet er tatt midnatt den 2. juli. Men, det blir jo aldri akkurat så vakkert på bilder som det er i virkeligheten.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails