torsdag 21. januar 2010

Små glimt fra vårt minste bad


Velger her å vise litt fra det lille badet vårt. Jeg har ikke gjort badet så veldig "bloggverdig", så det ble med noen små glimt. Dette er altså ikke hovedbadet vårt, men det lille hvor vi har kun toalett og vask.
Da jeg kjøpte leiligheten, var veggene malte i en alt for skarp turkis etter min smak. Det ble for mye på et såpass lite rom så her måtte det gjøres noe...

Veggene var flislagte halvveis opp på veggen, så jeg tok utgangspunkt i det lille som var av grått i dem da jeg valgte farge. Det er veldig vanskelig å få frem på bildene, men veggene er faktisk lyse-lyse grå, - nesten hvite.

På veggen ovenfor toalettet har jeg hengt opp ei enkel, sort hylle hvor jeg har plassert hverdagssmykkene mine, sminken min og litt annet dill.

Kanskje jeg en gang får hovedbadet "bloggverdig" og kan legge ut bilder derfra også.

Ha en flott kveld, alle sammen!

4 kommentarer:

Lykkeliten07 sa...

Ser jo riktig så fint ut!
Kan jeg blogge mitt rosa gjestedo-prosjekt. Så kan nok det meste vises;-)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Takk for det! :)

Jeg syns du har fått til en riktig så fint gjestedo, jeg! Det kan være en utfordring å få til å gjøre noe med disse små rommene, - men det er mulig, - ikke sant? ;)

Huset på øya sa...

Heisan,
Lyse farger gjør seg godt i små rom, rommet virker større - så det var sikkert lurt! (sevom jeg ikke har sett Før-bildene). Ser koselig ut m søte detaljer :0)
God Helg! klem Vibeke

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Har lagt ut før- og etterbilder nå.
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails