søndag 25. juli 2010

Fri for lesestoff... :(

Jøjje meg..!

Plutselig har jeg lest ferdig begge de bøkene jeg skulle kose meg med heeeele sommeren... (Skreiv litt om det her.) Jeg må skynde meg og bestille meg et par nye hos bokklubben.

Mens jeg venter, så har jeg tatt fatt på denne boken.


Fant den i bokhylla... Er nok ei av de jeg har glemt å avbestille fra bokklubben. Neppe ei jeg har kommet til å bestille til vanlig, men den virker helt grei som tidsfordriv mens jeg leiter etter annet lesestoff...

Vil du lese mer om boken, kan du gjøre det på bokklubbens sider her.

God kveld
:)

3 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Kjedelig det der.... Jeg har MANGE bøker som skulle leses i sommer, men har såvidt åpnet den ene! leselysten kommer vel igjen itakt med høst-stormene;) Håper det kommer noen bok-tips når du får bestillt og lest nye bøker:)
Man får vel egentlig aldri nok=)

Håper du får en fin kveld, og at boken duger mens du venter;)
Klem

Heksedamen sa...

å huffamegen! Det store mareritt... tomt for lesestoff... Jeg vet akkurat hva du mener :D Jeg får egentlig litt panikk om det er mindre enn 3 i kø på nattbordet! Ha ha... Skikkelig lesehest med andre ord...

Har du opprettet leseliste på amazon? Jeg syns det er så moro å lese hva andre leser, plukke opp gode titler osv :)

Hannepålandet sa...

Det går unna med lesinga skjønner jeg;)
Har tenkt lenge på at jeg kunne tenkt meg å lese noen bøker jeg å, men det blir visst med tenkingen... Og om tre uker er det skolestart, så tror jeg får nok fagstoff å lese på egentlig:)

Ha en fortsatt fin dag

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails