fredag 2. juli 2010

God helg til dere alle

Denne fredagskvelden har stått i latskapens navn her i huset (etter at jeg kom hjem fra jobb)... Endelig kom det noe varme og sol til oss, så jeg har tillatt meg noen sløve timer på altanen. Sååå herlig!!

Der satt jeg ute i solveggen og kjente at solstrålene nesten smelta meg. Kunne ikke annet et å smile der jeg satt (he-he). Vi kan å sette pris på sola her nord... ;)


I morgen må jeg til byen for å kjøpe grunning og maling til "jula-benken" min som jeg FIKK av ei supersnill venninne! Nå har jeg egenhendig montert benken og er kjempefornøyd. Den ble plassert på kjøkkenet og jeg skal vise bilder når den er ferdig og kjøkkenet blir bloggverdig (hi-hi).

Har planer om å finne meg nye kjøkkengardiner også, men har så langt ikke funnet et eneste fag jeg syns passer. På grunn av innsyn, så må jeg ha kaféfag på kjøkkenet... At det skal være sååå vanskelig..!

Gleder meg mest til i morgen kveld. Da blir det "jentekveld" med mine supergode venninner. Det blir nok noen utepils på altanen før vi stikker ut på byen og har det litt gøy.

Ønsker dere alle en super fredagskveld.

Klem

5 kommentarer:

Camilla`s Castle sa...

Hørtes ut som du har en knall helg i vente:)
Kos deg på byen med jentene:)
God Helg!

♥ Linnie ♥ sa...

Ja, det var DEILIG med sol i Mosjøen igjen :D

God helg! :)

Klem Linnie =)

Roka Design sa...

Ha en strålende helg i fin været:)
Klem fra Kari:)

LykkeLise sa...

Hei!

Kom over bloggen din nå, den var kjempefin:)

Ønsker deg en kjempefin helg:)

Klem Lise

Miss Mette sa...

Hei, så koselig at du ville være med i min giveaway :) og at du linker... Koselig blogg du har, så jeg legger meg til som følger... Ønsker deg en fortsatt fin søndag, klem fra Mette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails