lørdag 6. november 2010

På nett i farta

I dag henta jeg mitt mobile bredbånd!
Yeei!

Jeg er jo den typen som må sjekke e-post og kanskje titte innom noen nettsteder når jeg er på farten. Men, det kan jo være vanskelig å holde orden på datatrafikken og hva det koster dersom man ikke finner et trådløst nett.
(Trådløs router)

Nå kan jeg logge meg på nett når jeg vil uten å være bekymra over hva det vil koste, for jeg betaler et fast beløp hver måned og har "fri" datatilgang. Det er bare å ha den liggende klar i veska og slå den på dersom jeg må på nett. Null kabler!
:)

Her om dagen, så leita jeg forresten fram min gamle espressomaskin. Den har stått bortgjemt et par år. Men, så ble jeg kanskje litt påvirka av all reklamen for kaffemaskiner som oses ut for tiden og fikk lyst til å lage meg min egen espresso igjen. Ingen vits å handle ny, når man har en krute god maskin fra før, vel?

Nå har jeg fyrt i lampene mine og skal dermed dumpe ned i sofaen med en bitteliten espresso. Mangler bare noen skikkelige espressokopper, men de kommer i hus før jul en gang. Så jeg får bruke noen alternative kopper enn så lenge.

1 kommentar:

Lott@ sa...

Ville bare ønske deg en fin søndag kveld, takk for at du titten innom bloggen min :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails