tirsdag 22. februar 2011

Å finne treningsklær ~ pluss fine ting hos Kremmerhuset

Nå når jeg har blitt så sprek(?) og har begynt å trene, så må jeg vel ut og fikse opp litt i sportsgarderoben min...(he-he)

Okei... Treningsklær og sånt skal jo være gode å ha på og trenger slettes ikke være spesielt dyre. Men, jeg (mitt me-he) stakk innom dagligvareforretningen her om dagen og kjøpte meg en sånn sports-bh, jeg. For jeg har nemlig hørt at den skal være kjempegod. Men, den koster ikke rent lite...

Uansett... Jeg tok med meg den største de hadde (for jeg er ikke akkurat av de i størrelse S eller M). Vel hjemme og foran speilet med nyinvesteringen min ble jeg vel egentlig ikke imponert... 

Joda, den var faktisk veldig god på, men skulle vært bittelitt videre. Så for meg at jeg skulle vri meg ut av den etter ei svett treningsøkt. Lett ja, - not!... (he-he)

Dessuten, så var det dette fenomenet som bare kommer sigende til oss damer godt over 30 (og nærmere 40!)... Ting siger og henger, gitt..! :D Jeg syns i grunnen ikke dette nye plagget var særlig snilt med meg og mine i det heeeele tatt! Null løft, - bare total flatpressing (ajj). 

Hørte jeg noen som sa "forfengelig"..? (he-he)

Denne får ligge i skuffen min til magen og vidden blir mindre. Da blir ikke de flatpressede fullt så bortgjemt under der.

Fancy drikkeflaske fra NILLE.

Denne var faktisk ikke dyr i det hele tatt! Den var bare helt super! Stor nok til å ikke bli tom under treningsøkten og lett å drikke myyyye på én gang. Ikke sånn "suuuge-tut" som det tar evigheter å drikke av. Tror den rommer 7 dl.

I går var jeg på min andre time på sånn "freepowerdance". Kjempegøy! Anbefales til alle. Jeg, som ikke har trent på eeeevigheter, klarer til og med å henge med i svingene! ;)


Til slutt... Sjekk fine te-boksene fra Kremmerhuset!

Smelt

Jeg ble helt forelska i disse!
Må vel ta meg en tur innom Kremmerhuset så snart jeg kommer meg til en by hvor butikken finnes.

Ønsker dere alle en suuuper dag!

2 kommentarer:

Talentina sa...

å for noen skjønne te-bokser!!ja er helt enig det er bare å få de på handlelista! hehe

Frøken Sofie sa...

Nydelige tebokser! Spørs om de ikke får bli med meg hjem på neste kremmerhusbesøk!

Hilsen utflytta mosjøværing som leser bloggen din støtt og stadig :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails