lørdag 5. februar 2011

Oppbevaring

NIB har atter en gang en utfordring til oss interiørbloggere hvor de ønsker å se hvordan vi oppbevarer våre ting.

Viser her kun litt av det jeg har til småoppbevaring. 

Kurv med te-lys.

Jeg har denne kurven med telys stående fremme så de er lett tilgjengelige. Men, her var det jammen ikke mange lys igjen, - må vel ut på shopping en dag.

Kurver og bokser.

Kurver. Overalt.
Ja, jeg har kurver overalt her i huset. Den herlige piknik-kurven bruker jeg til å ha kort i. Det er alltids en bursdag eller noe som skjer, så da har jeg jeg kort på lur i denne.

Under bordet.

Disse kurvene passer på mine magasiner, kataloger og servietter. Jeg liker ikke å ha magasiner og sånt liggende løs under bordet. Med å ha dem i kurver blir det mye ryddigere samtidig som det blir enklere å tørke støv (sukk) under bordet. Er jo bare å løfte vekk kurv for kurv.


Alle slags bokser.

Fargeklatter på kjøkkenet, dette. Enkelte ting er det bare veldig greit å ha "for hånden". Skuffer og skap brukes til oppbevaring av litt større ting, så da er disse kjekke til de litt mindre tingene. Den lilla saken med skuffer passer på mine regninger pluss papirer til fjorårets skatteoppgjør.

En boks med noen av mine mange pengebøker... Jeg har vel nevnt tidligere at jeg kanskje har en svakhet for pengebøker..? I den andre boksen har jeg ting til bilen. Hva er vel kjipere enn at man ikke får låst opp bilen i sprengkulden..? Greit å ha litt sånt lett tilgjengelig om man har det travelt.

Puffer med pledd og strikketøy.

Disse er bare supre! Her gjemmer jeg bort pleddene mine og strikketøyet mitt. Dessuten er de supre å sitte på. :)

2 kommentarer:

VillaVårfrubakken sa...

Så flink du er med oppbevaring da....en slik picnic boks husker jeg fra min barndom....skulle gjerne hatt en slik. Hvis du vil være med så er det giveaway inne hos meg. Sender deg en helgeklem fra Mona

♥ Linnie ♥ sa...

Kjekt med kurver, kasser og puffer ja :) jeg får aldri nok, men mannen rapper som regel kurvene mine før jeg får flytta inn i dem, så da er det på ny jakt etter kurver, hehe ;)

Greit at han vil ha orden på "sysakene" sine han også da ;)

Flotte bilder, og sånn der grønn gris har vi også i hus ;D

Nyt resten av helga, snart er hverdagen her igjen =)

Klemklem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails