torsdag 14. juli 2011

Nilles skolesekktest - veldig fornøyd

Tidligere i uka lagde jeg første innlegg om vår testing av -Nilles skolesekk som de lanserer i år. Her kan du lese om vårt førsteinntrykk av sekken.
:)


Da har junior fått testa sekken i noen dager på SFO og er veldig fornøyd med den. Til å være en sekk til kun kr 199,- er jeg imponert over hvor bra den er.

Han er veldig glad i sekken. Fargen var kjempefin og han syns den var god å ha på. Vi har dessverre ikke fått prøvd den skikkelig ut med masse skolebøker i, så det er litt vanskelig å si hvordan den vil oppleves med noe tyngde i. Men, den er stor nok til å romme alt som trengs av skolebøker, mapper, pennal og matboks.

Romslig.

Her har vi pakka ned regnklær nederst i sekken før vi pakka ned matboks og drikkeflaske. Som dere ser er det fremdeles god plass i sekken.
:)

Justering.

Her har vi ikke fått justert skulderreimene skikkelig enda, men det er nå gjort og sekken sitter godt.

I og med at den har stropper på sidene, kan den strammes inn og gjøres smalere slik at den ligger tettere inntil ryggen dersom det behøves. Det er ikke behagelig å bruke en sekk som blir for "baktung". Et pluss for dét!

I farta!

Ikke noe problem å løpe og klatre med sekken på ryggen, nei!

I ettermiddag skal junior avgårde på ferie med pappa'n sin og han er så fornøyd med sekken sin at den blir med på turen.
:)


Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails