mandag 21. mai 2012

Uten sitron, takk! :)

Her i huset tar vi tran hver morgen, - noe vi har gjort i alle år. Det har hendt at det har gått ei uke at vi ikke har fått tatt tran fordi mor (meg) har glemt å kjøpe ny flaske og da syns jeg faktisk at jeg merker forskjell på guttens "oppførsel".


Det virker faktisk som om det hjelper på konsentrasjonen hans. Om det funker på annet vis for meg enn at jeg får i meg ting jeg trenger, vet jeg jaggu ikke.


Vel, sånn er det i alle fall: vi tar den uten smakstilsetninger!

Men,  her om dagen så kjøpte jeg denne "Eye q" fordi jeg har hørt så mye bra om den. Det er vel kanskje flere som har skolebarn som til tider "kobler litt ut" i arbeidsøkene på skolen? Denne skal i alle fall hjelpe litt ekstra på konsentrasjonen og det er vel ingen fare å ta ei halv teskje hver morgen sammen med tranen? ;)


Denne har altså en frisk men mild sitronsmak. Men, ugh..! Gutten i huset syns ikke mye om denne sitronsmaken og må ganske kjapt få i seg ei skje med tran for å skylle ned med..(!) Er det mulig?!? Jajja, helt greit og jeg fikk meg en bitteliten god latter den første morgenen vi tok denne.
Noen flere der ute som har erfaringer med tran og andre kosttilskudd?

Ønsker dere alle ei flott uke!

1 kommentar:

x-tine sa...

Tran er ett must hjemme til oss.Heldigvis er det noe vi har brukt siden babytiden så det hjelper på. Enig med deg at det merkes på barna.Har prøvet den dær sølvflaska men her blir det mest møllers.
Ha en strålende dag
Klemz xtine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails