torsdag 2. desember 2010

Det går seg til ♥

Ja, nå går ting seg til her i heimen..!

I dag ble snekkerne ferdige her inne hos meg! Så nå skal ting endelig komme på plass og jeg kan begynne å pynte til advent. Jeg har så vidt begynt i dag, men har noen møbler og diverse annet som ikke er på plassen sin riktig enda.

Sånn så det ut da jeg kom hjem.
Kaos!

Det ble ikke tid til så mye rydding og ommøblering etter jobb i dag, men har hele helga på meg. Fikk hengt opp noen av gardinene da, - og min kjøpesnye adventsstjerne.


Det kommer mer advents- og julepynt etter hvert. Men, akkurat nå var det bare utrolig deilig å få opp gardiner og få sofa'n på plass. Kjenner jeg ble noe roligere til sinns.

Nystjerna!

Jeg måtte jo "feire" at det endelig var ferdig her inne. Sååå... Jeg har kjøpt en liten førjulsgave til meg selv, jeg. Er vel lov..? :)

Det ble ei klokke jeg har gått og kika på på en møbelforretning her i byen ganske lenge. Nå var den jaggu på tilbud, så jeg fant ut at jeg kunne unne meg den.


Her er et ganske dårlig bilde jeg har tatt inne på butikken.
Denne kommer opp på stueveggen min etter hvert. Det aner meg at den kan være litt kranglete å få opp på veggen, så jeg tar ikke sjansen på å prøve før jeg er ferdig med all husrydding, husvasking og pynting.

Takk for koselige hilsener på forrige innlegg.
God kveld alle sammen.

Klem

3 kommentarer:

Marthe sa...

Den klokka var råkul! Skulle gjerne ha kjøpt den selv:)

Martilie sa...

Likte klokka kjempegodt! Rå-stilig :)

♥ Nyt adventstiden ♥

Klem fra Tove

Barbro sa...

Så utrOlig kul klokke!!! I love :)
Tusen takk for hyggelig hilsen, her begynner hodet endelig å normalisere seg litt...tror jeg i hvert fall!!
God helg :)
Klem fra Barbro

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails