søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Vips, så var det nye året her..!
Et par av lyktene vi har i hagen.

Vi hadde ei rolig, men likevel koselig nyttårsfeiring i går. For å få tiden til å gå, så var vi ute noen ganger tidlig på kvelden og gikk småturer og herja i hagen. Litt kaldt var det, men med gode klær gikk det bare godt.

Ei stund før midnatt gikk vi ut for å møte naboene og spasere bort dit vi skulle fyre opp fyrverkeriet. Vi hadde med oss lykter og stjerneskudd i tillegg til fyrverkeriet. Tror ungene storkosa seg. For første gang var det greit å være utendørs nyttårsaften uten å bli redd. ♥ De var nok ganske fasinerte av alt fyrverkeriet både ovenfor oss og nedenfor oss.


Men, altså... Jula...
Nå kjenner jeg at jeg er ganske ferdig med denne jula og har lyst til å pakke ned all julepynten allerede i dag. I morgen er hverdagen tilbake og julefølelsen forsvinner vel sikkert i dét vekkerklokka skriker til i morgen tidlig. Kanskje litt greit å begynne på'n igjen, for jula kan være en høytid det kan være bittelitt ensomt å være enslig.


Hvordan er det med dere andre der ute i landet? Pakker dere ned nå eller lar dere den stå til 13. dag jul (eller noe sånt)?

Håper dere alle får et positivt og innholdsrikt år nå i 2012.
Selv har jeg vel mine forsetter og ønsker for året som kommer. Så får vi se hvordan det blir, da. ;)

Vi blogges.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails