søndag 4. mars 2012

En nydelig dag for grilling

Jepp, en alldeles nydelig dag har det vært i dag!Det blir litt lettere å takle at snøen fremdeles ligger langt oppetter husveggene når sola skinner og varmer.


Grilla pølser og kost oss utendørs, - det har vi gjort i dag. Men..! Vi holdt oss hjemme i hagen! Vi har innvidd utegrillen vår.

 

Grillen er murt opp under ei stor gran, slik at det nesten ikke har samla seg noe snø akkurat der den står (heldigvis). I tillegg tar sola godt her nå når den er fremme, slik at snøen smelter sakte men sikkert.

Det er ikke verdens vakreste utegrill. Men, den funker!Rett bak bakom grillen sildrer bekken forbi. Det var så godt å sitte ute på hagebenken og høre på bekken samtidig som sola fikk varme opp et vintervitt ansikt.


Gjett om vi gleder oss til vår og sommer slik at vi endelig kan begynne å ta i bruk nyhagen vår. Det ble ikke tid til å gjøre noe i hagen før snøen la seg ettersom jeg kjøpte leiligheten i desember 2011.


2 kommentarer:

Nennes sa...

Så kos :)

ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS!

VillaVårfrubakken sa...

Ja det er rett og slett så herlig når sola skinner fra blå himmel. Vi har hatt oss noen herlige skiturer i sol. Ha en riktig fin uke..klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails