fredag 2. mars 2012

Jeg har brukt gavekortene mine

For en stund siden hadde jeg bursdag og fikk noen gavekort for å bruke på en av interiørbutikkene her i Mosjøen. De har alt for mye lekkert der, så gavekort var midt i blinken!


Jeg har to lenestoler i stua, og har lenge savnet et passende bord for å ha mellom disse. Det å ha kaffekoppen på gulvet er ikke noe særlig kjekt, eller hva?

Nede på gjesterommet har jeg et gammelt, hvitmalt bord etter besteforeldrene mine, men dette passet ikke helt inn sammen med disse stolene, syns jeg.

Men, hva øyner jeg når jeg er inne og trør på denne butikken? Joda, dette "fatbordet"! Jeg falt pladask for det, og dessuten passer det perfekt mellom mine to lenestoler. Gavekort nummer én ble gravd frem fra vesken og dermed var det gjort.

Om jeg må si det, så syns jeg det ble helt perfekt!
Og med litt stæsj på ble det enda bedre.

Jeg syns fremdeles ikke at jeg har fått "alt på plass" etter av jeg overtok leiligheten i desember. Men, det går seg til sånn step-by-step. Man må vel ta tiden til hjelp og bo seg inn?

Gavekort nummer to?

Ta-daaa!

Green Gate!

Jeg syns den nye serien er sååååå lekker! Dermed måtte den store muggen bli med meg hjem. Latte-koppene var de fri for, så derfor ble det heller ei prikkete mugge og to prikkete latte-kopper på meg i denne omgang.God helg, alle sammen!

Her i huset blir det brusdagsfeiring. Gutten min fyller 9 år i dag!

2 kommentarer:

Talentina sa...

Så lekkert!

Britt sa...

Kjekt å ha bursdag og få gavekort, har selv litt penger å bruke etter ,min dag i januar, men får ikke bestemt meg for hvilke kopper jeg skal kjøpe... De var jo litt fine de du viser frem, har ikke vært så voldsom fan av green gate, men disse var jo ganske nøytrale (er ikke så glad i blomster og masse farger.)
God helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails