mandag 5. april 2010

En flott påske er over

Ja, nå er påsken offisielt over...

Men, jeg har en feriedag ekstra, jeg..! ☺
Nå har det seg sånn at både skolen og SFO har planleggingsdag i morgen, så da var sjefen så grei at jeg fikk ta meg en feriedag på grunn av dette.

Godt å ha en ekstra fridag når vi har dette hærlige været!

Selv om noen av påskedagene var litt sånn lettskyet og forblåste, så var de aller fleste helt utrolig flotte! Jeg tror faktisk at jeg fikk to-tre helt nye fregner..! ☺Vi har ikke vært langt avgårde... Har hatt base hjemme og dratt på korte koseturer i ganske umiddelbar nærhet. Vi har pakka sekken med mat, godis, saueskinn (i manko på reinskinn) og appelsiner og tatt skiene fatt og funnet flotte bålplasser sammen med andre i familien. Guttungen hadde knapt tid til å komme og ta en bitteliten pause innimellom all skigåingen. Han storkoser seg på ski og er absolutt ikke klar for sesongavslutning.

I morgen må vi vel pakke ned påsken...
- Og kanskje fundere litt mer på den derre veggen min... (he-he)

Håper dere alle har hatt en flott påske.

3 kommentarer:

Linea sa...

så deilig med ekstra fridag da!
Hadde ikke sagt neitakk til det nei, hehe :)

Ønsker deg en flott uke:)

Klem fra Linea

Hannepålandet sa...

Hei:)
Hatt en fin påske skjønner jeg, heldigere med været enn det jeg har vært. Overskyet, snø og regn ble påskeværet vårt, unntatt de to siste dagen da sola heldigvis kom her også:)

Ha en fortsatt fin uke:)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Ja, har hatt en kjempeflott påske! Men, nå er vi klar for våren! Håper all snøen forsvinner før juni i alle fall (he-he).

Ha en fin kveld videre.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails