torsdag 8. april 2010

Når man ikke har utelys...

Hva finner denne dama på når hun ønsker lys på altanen..?

Jeg har ikke utelampe på altanen og her er fremdeles bekmørkt om kveldene. Selv om det ikke er noen som kan komme opp på denne altanen, så syns jeg likevel kunne gjort seg med litt lys der.

Plutselig kom jeg på at jeg kunne bruke den store utelykta jeg har brukt tidligere i vinter med stearinlys i... Jeg pakka nedi ei lita lysslynge (utendørs julebelysning) og lurte ledningen inn gjennom ett av stuevinduene.Bildet ble ikke så bra, men dere ser sånn høvelig hvordan resultatet ble.
Ble fornøyd, jeg.

4 kommentarer:

Martilie sa...

For en super ide, nydelig med lysslynge inni!

Jentene mine elsker Skyr og jeg (tror i alle fall) den er sunnere og innehar mindre sukker enn annen yoghurt.. Har ikke prøvd med fløte på, men sikkert godt :)

Kjempeflott blog som jeg nå følger og gleder meg til nye innlegg og gode ideer!


Tove

Lykkeliten sa...

Så smart! =D
Det ser jo skikkelig koselig ut=)
Er jo koselig med lys på altanen, uansett årstid! Jeg må jo først få meg en altan da.... MEN når den først er der, da gleder jeg meg til å pynte med lys, tepper, og alt som gjør en altan koselig;-)

Ønsker dere en strålende søndag!
Klemmer

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Fikk meg ny altan sist sommer, så jeg har planer om å gjøre det litt ekstra koselig her oppe nå når sommeren kommer. :)

Jeg har en altan til i underetasjen som jeg tenkte å gjøre noe mer "vanntett" og kanskje sette ut ei dagseng eller noe til sommers... Får se :)

Ja, det er kos med lys på altanen. Men, her nord så er det jo lyst hele natta sommerstid, så det blir liksom ikke helt den store kosen med lys og greier kveldstid når den tid kommer... (he-he)

Goood søndag.
Klem

Martilie sa...

Tusen takk for kjempekos kommentar inne hos meg :)

Hjerteputene er "mine" ja! Produserte endel før jul, pakket i Celofan og ga bort sammen med julegaver til venninner, svigemor og mamsen :)

Ha en fin uke :)

Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails