lørdag 10. mars 2012

Hvor slår jeg av "ordrebekreftelsen"?

?

Jeg finner ikke ut hvor jeg slår av den ordrebekreftelsen for kommentarer på bloggen min.




Noen som vet..?




3 kommentarer:

Fossestua sa...

Hei igjen, og takk for tips ang elgen :)

Over til ditt spørsmål :)
Trinn for trinn:
Logg inn på bloggen din
Velg innstillinger
Velg kommentarer
Skroll nedover siden, og nesten helt nederst står det: Vise ordbekreftelse for kommentarer
Velg nei
Husk å lagre ;)

Om du blir plaget med spam-roboter, så kan du aktivisere kommentarmoderering på innlegg som er eldre enn feks 14 dager - siden spam som regel blir lagt til eldre innlegg. Innstillingen finner du på samme side ;)



Tips 2 - Ser du har svart meg under ditt eget innlegg (det forrige). Det ville jeg aldri ha sett om jeg ikke tilfeldigvis tittet innom deg igjen nå. Når noen kommenterer inne hos deg, så er det mere hensiktsmessig å klikke deg inn hos bloggeren du skal svare sin blogg, for å legge igjen/svare vedkommende ;) Gjelder både den nye svar-funksjonen og å svare tilbake under sitt eget innlegg. Er sjelden noen går tilbake for å se om en blogger har respondert på kommentaren man la igjen. Man besøker mange blogger under en bloggerunde, og da er det vanskelig å huske hvem man har besøkt også ;) Så om du vil at bloggeren du svarer skal få med seg om du faktisk svarer/hilser tilbake, er det både praktisk og høflig å svare vedkommende inne på dems egen blogg ;)
Hilsen masa fra Mo :D

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Supert med gode tips ;) Og heretter skal jeg svar inne hos dem som har lagt igjen kommentarer hos meg. :)

Da håper jeg at jeg har fått fixa ordrebekreftelsen... Måtte tilbake til gammelt grensesnitt for å finne den funksjonen for å slå den av...

Fossestua sa...

Hei snupi :)
Da tester vi ;)

Hageforberedelser - 2021

Etiketter