fredag 4. januar 2013

Jula pakkes ned!

Nå står det to litt småglisne julestjerner og en nisseboks med snop igjen, bare... Så godt det er å få jula vekk! Men, akk, så nakent det blir... Sliter litt med å finne ut hva jeg skal slenge opp på kjøpmannsdisken min nå. En ny grønnplante, kanskje?

Nå starter uansett jobben med å finne ut hva slags stæsj jeg vil ha fremme og hvor det skal stå. Kanskje det kommer inn litt nytt stjæsj også, ettersom jeg sitter på noen gjeve gavekort etter julen (yei).

Mine to nye lyshus.

Det tar litt tid, men ting finner vel sin plass etter hvert.

Bytur i morgen, uansett!

God helg og klem.

4 kommentarer:

Mailinn`s interiørblogg sa...

hei på deg=) ja julepynten er ryddet vekk hær i huset også. ble litt nakent men goj det var deilig=) spesielt siden stua vår ikke er så stor. kjenner også shopping lysta godt nå når julepynten er borte. er så godt med noe nytt når året er nytt..knis* dårlig unnskyldning til å handle kanskje. god helg =)

Anette sa...

Så kjekt med blanke akr og gavekort :) Perfekt kombinasjon :)
GODT NYTTÅR ♥
Bli gjerne med på mitt gavedryss ;)
Klem Anette

Fru Brekke sa...

Jeg brukte gårsdagens fridag til å rydde bort julen, nå er det ganske tomt her. Skal kose meg i dag med å finne frem litt stæsj. Tror jeg skal ta frem noe med litt farge på, går jo mot vår (sakte, men sikkert)
Så fine lyshus du har fått!
Gavekort er jo så kjekt!! Kos deg på bytur i dag da :)
Karen

Glassveranda sa...

Har ryddet vekk jula i en ukes tid nå! :D Mye julestæsj så tar det i etapper, men på fredag var alt pakket bort! Småfuglene spiser julekaker fra morgen til kveld, fryseren er tømt og avrimet, nytt år, ny frisk! ;)) Koselig med jul og koselig å få vasket ut jula! ;) Ha en fin mandag, jeg skal danse med malekost i ettermiddag!

Stor klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails